aklıma kötü şeyler geliyor kanka var mıdır onlar?Çoğu türden esinlenilmiş hcm yani benim gördüğüm kadarıyla.
Etailden indirim koduyla daha ucuza geliyormarvel spidermöan alınır mı
Ben aldım etailden, yanında god of war da aldımevet biliyorum 250tl var alayım mı değer mi yani
Alınır, o da days gone kadar güzeldir hatta daha eğlenceli bile diyebilirimmarvel spidermöan alınır mı
yani şimdi 2 olasılık var days gone+resident evil düşünüyorum horizon zeroda olabilir yada sadece spiderman hangisi dersinizAlınır, o da days gone kadar güzeldir hatta daha eğlenceli bile diyebilirim
Horizonu oynadım, mekanlar ilgi çekici olsa da hikayesi fazlasıyla sıkıcı, bende spiderman+days gone, bütçe o kadar yoksa spiderman+resident evilyani şimdi 2 olasılık var days gone+resident evil düşünüyorum horizon zeroda olabilir yada sadece spiderman hangisi dersiniz
anlamadım hocam ne dediğinizi 250tl bütçem varHorizonu oynadım, mekanlar ilgi çekici olsa da hikayesi fazlasıyla sıkıcı, bende spiderman+days gone, bütçe o kadar yoksa spiderman+resident evil
DOOM Eternal DIRT 5 Cyberpunk 2077 Horizon Zero Dawn God of War UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu High On Life Wolfenstein: The Old Blood ROW Wolfenstein II: The New Colossus Wolfenstein: Youngblood Wolfenstein: The New Order ROW benim aldığım oyunlar bunlar daha da 1 sene oyun almam herhalde uncharted biraz pahalıydı da mecbur aldım |