Neler Yeni

Steam Oyun Önerileriniz !

Akiran

80+ Silver
a söylemeyi unuttum evet onuda alıcam sepette film gibi bir oyun pc alınca geri kalan 2 oyunuda oynayacağım teşekkürler bu arada daha fazla oyun önerir misiniz?
Combat sistemine alıştıktan sonra yağ gibi akar.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
b

Aklima bunlar geldj
baktım teşekkürler bir şey diyeceğim bu minimum okey de önerilen yetmiyor bildiğim kadarıyla 50 fps ve minimum ayar demek minimum sistem gereksinimleri diğeri ise orta high ayarlar için değilmi
aynı şey sleeping dogs içinde diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Combat sistemine alıştıktan sonra yağ gibi akar.
GoG bi ara ücretsiz verdi witcher 1 ve 2 var güzel akıcak gibi teşekkür ederim daha fazla önerini bekliyorum

@Doğukan Fidan @Vesemir dayıcım
@Rambo Bıçağı siz bakıverirsiniz be hocam

@Kamina sende joruney fln oynuyordun galiba senin sistemde low du galiba oyun önerirmisin?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
b

baktım teşekkürler bir şey diyeceğim bu minimum okey de önerilen yetmiyor bildiğim kadarıyla 50 fps ve minimum ayar demek minimum sistem gereksinimleri diğeri ise orta high ayarlar için değilmi

GoG bi ara ücretsiz verdi witcher 1 ve 2 var güzel akıcak gibi teşekkür ederim daha fazla önerini bekliyorum

@Kamina sende joruney fln oynuyordun galiba senin sistemde low du galiba oyun önerirmisin?
Ne demek istedigini anlamadim. Biraz daha duzenli yazarsaniz iyi olur

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Ne demek istedigini anlamadim. Biraz daha duzenli yazarsaniz iyi olur
pardon hızlıca yazmıştım:
Diyorum Ki Attığınız Linklerdi Oyunlara Baktım Hepsi Güzel Oyunlar Teşekkür Ederim (Daha Fazla Bekliyorum Oyun Tarzını Beğendim)
Attığın Linklerden Middle Earth Shadow Ve Sleeping Dogs DF Edition Linklerinde Sistemim Sadece Minimum Sistem Gereksinimlerine yetiyor ve Diyorum Ki Min. Sistem Gereksinimi Demek Min Ayarlarda 55 60 50 Fps Demek Değilmi Önerilen İse Med Ayarlar 60+Frame
O yüzden oynayabilirim değilmi
birde ekstra olarak ben bu dishonord'ı çok önceden indirmiştim almadım sonrada sildim ve akmıyordu oyun sence şimdi nasıl olur
bu arada stardew valley alınır mı??

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
b

Journey oynadım evet sistem baya low benim. Oynamadıysan kesin oyna.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
bol bol önerin arkadaşlar yarın baya oyun alacağım

Journey oynadım evet sistem baya low benim. Oynamadıysan kesin oyna.
teşekkür ederim müq gözüküyor oyun bol bol öner sen seni seviom

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bol bol önerin arkadaşlar yarın baya oyun alacağım

teşekkür ederim müq gözüküyor oyun bol bol öner sen seni seviom
1,5 saatte biten bir oyun. Aslında oyun denemez Journey bir deneyim. Deneyim ediyorsun etkileniyorsun ve bitiyor. Başka ne oynayabilirsin. DMC serisine bakabilirsin eski oyun sistem istemez.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
1,5 saatte biten bir oyun. Aslında oyun denemez Journey bir deneyim. Deneyim ediyorsun etkileniyorsun ve bitiyor. Başka ne oynayabilirsin. DMC serisine bakabilirsin eski oyun sistem istemez.
ac fln bide stardew oynuyordun onlar nasıl fln
sen öner ya oynadıklarını benimki seninkinden daha low ama neyse sen hem kendi lowuna hemde benim lowa göre öner xd

stardew iyimdir başka önersinee xd

Son düzenleme:

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
pardon hızlıca yazmıştım:
Diyorum Ki Attığınız Linklerdi Oyunlara Baktım Hepsi Güzel Oyunlar Teşekkür Ederim (Daha Fazla Bekliyorum Oyun Tarzını Beğendim)
Attığın Linklerden Middle Earth Shadow Ve Sleeping Dogs DF Edition Linklerinde Sistemim Sadece Minimum Sistem Gereksinimlerine yetiyor ve Diyorum Ki Min. Sistem Gereksinimi Demek Min Ayarlarda 55 60 50 Fps Demek Değilmi Önerilen İse Med Ayarlar 60+Frame
O yüzden oynayabilirim değilmi
birde ekstra olarak ben bu dishonord'ı çok önceden indirmiştim almadım sonrada sildim ve akmıyordu oyun sence şimdi nasıl olur
bu arada stardew valley alınır mı??
Muhtemelen ordaki minimum sistem gereksinimleri 720p 30 fps icindir. Belki shadow of mordora sisteminiz yetmeyebilir. Fakat diger oyunlarda önerileni karsiliyor merak etmeyin.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Muhtemelen ordaki minimum sistem gereksinimleri 720p 30 fps icindir. Belki shadow of mordora sisteminiz yetmeyebilir. Fakat diger oyunlarda önerileni karsiliyor merak etmeyin.
eminsin değilmi
hd 5500 2 gb var
daha fazla önerin varsa bekliyorum
teşekkürler

Tankman

80+ Bronze
age of empires II
human fall flat (arkadaşın varsa al )
dont starve together
darkest dungeon

Top Bottom