Tankman
80+ Bronze
o oyunu oynarken bi kere göz yaşı dökmüştüm sinirdeneyw dungeon var bende
o oyunu oynarken bi kere göz yaşı dökmüştüm sinirdeneyw dungeon var bende
ben çok oynamadım ama kütüphanede varo oyunu oynarken bi kere göz yaşı dökmüştüm sinirden
daha önerin varmıo oyunu oynarken bi kere göz yaşı dökmüştüm sinirden
biliyorum baya iyi bir oyun sanırsammb warband onlinede saatlerini verirsin
ac lerin hepsini açarmı ona göre alabilirim m&b gamepass de var bu aradaAyrica su oyunlara da bakabilirsiniz
Assassin's Creed 2 on Steam
An epic story of family, vengeance and conspiracy set in the pristine, yet brutal, backdrop of a Renaissance Italy. New low price!store.steampowered.com
Save 70% on Assassin’s Creed® IV Black Flag™ on Steam
The year is 1715. Pirates rule the Caribbean and have established their own lawless Republic where corruption, greediness and cruelty are commonplace.Among these outlaws is a brash young captain named Edward Kenway.store.steampowered.com
Save 75% on Mount & Blade: Warband on Steam
In a land torn asunder by incessant warfare, it is time to assemble your own band of hardened warriors and enter the fray. Lead your men into battle, expand your realm, and claim the ultimate prize: the throne of Calradia!store.steampowered.com
https://store.steampowered.com/bundle/15294/Crysis_Trilogy/ (bu direk tum crysis serisi paket halinde alirsaniz daha iyi fiyata geliyor)
Save 75% on Mafia II (Classic) on Steam
Vito Scaletta has started to make a name for himself on the streets of Empire Bay as someone who can be trusted to get a job done. Together with his buddy Joe, he is working to prove himself to the Mafia, quickly escalating up the family ladder with crimes of larger reward, status and...store.steampowered.com
subnautica var eğer sistemin kaldırırsa mükemmel bir oyunben çok oynamadım ama kütüphanede var
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha önerin varmı
nortgard var kötü beğenmedimsubnautica var eğer sistemin kaldırırsa mükemmel bir oyun
sheltered var o da şahane bir oyun
peaper please var müq
this war of mine
stared valley
northgard
beholder
bu yazdığım oyunları oynamanı cidden öneririm hepsi birbirinden güzel oyunlar ve çok sistem istemiyo
Ben hd 5500 oldugun bilmiyordum simdi yeniden baktim. Kaldirmayacak olanlari yazıyorum onlati almayin digerlerini alabilirisniz.eminsin değilmi
hd 5500 2 gb var
daha fazla önerin varsa bekliyorum
teşekkürler
bakacağımArkadaşın varsa Unturned öneririm
Rust'ın Minecraft grafiklerine sahip olan ücretsiz oyunu gibi
ötekinler çok ilgimi çekmedi teşekkür ederim ac dışında ve wc dışındaBen hd 5500 oldugun bilmiyordum simdi yeniden baktim. Kaldirmayacak olanlari yazıyorum onlati almayin digerlerini alabilirisniz.
Dishonored
Sleeping dogs
Shadow of mordor
Unturned peki solo güzel midir arkadaşım gelmeyebilir deArkadaşın varsa Unturned öneririm
daha oyun önerirsen sevinrim tşkArkadaşın varsa Unturned öneririm
böyle girip kafa dağıtmak istiyosannortgard var kötü beğenmedim
subnitica gamepass de var güzel oyun oynayacağım
this war of mine kütüphanemde var
eyw
gene önerirsen bakarm tşk
görmedim bakacağım@AdomSegat yeniden duzenledim almaman gerekenleri bakiyim yine sistemine uygun bulursam yazarim