mm33 80+ Bronze Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 879 Dahası Reaksiyon skoru 406 İsim Mert Otacı 2 Kasım 2021 #1 Yeni bir steam hesabı açtım ve aktifleşmesi için oyun satın alacağım almışken zaman geçirebileceğim bir oyun olsun dedim önerilerinizi bekliyorum.
Yeni bir steam hesabı açtım ve aktifleşmesi için oyun satın alacağım almışken zaman geçirebileceğim bir oyun olsun dedim önerilerinizi bekliyorum.
Skynel 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 9,538 Dahası Reaksiyon skoru 8,842 Konum Paradis Island İsim Eren Yeager 2 Kasım 2021 #2 Telltale oyunları olabilir bakabilirsiniz
Cirilla 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 5,493 En İyi Cevap 3 2 Kasım 2021 #3 mm33 yazmış: Yeni bir steam hesabı açtım ve aktifleşmesi için oyun satın alacağım almışken zaman geçirebileceğim bir oyun olsun dedim önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Mass Effect Andromeda. Yaklaşık Tek Save De 300 Saatim Var. Keşif Yapma Hissi Baya İyi Uzay Temasını da Seviyorsan Tadından Yenmez.
mm33 yazmış: Yeni bir steam hesabı açtım ve aktifleşmesi için oyun satın alacağım almışken zaman geçirebileceğim bir oyun olsun dedim önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Mass Effect Andromeda. Yaklaşık Tek Save De 300 Saatim Var. Keşif Yapma Hissi Baya İyi Uzay Temasını da Seviyorsan Tadından Yenmez.
mm33 80+ Bronze Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 879 Dahası Reaksiyon skoru 406 İsim Mert Otacı 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Cirilla yazmış: Mass Effect Andromeda. Yaklaşık Tek Save De 300 Saatim Var. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim gözümden kaçmış bu oyun iyi bir tercih.
Cirilla yazmış: Mass Effect Andromeda. Yaklaşık Tek Save De 300 Saatim Var. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim gözümden kaçmış bu oyun iyi bir tercih.