Metro serisi indirimde bakmanı tavsiye ederim.arkadaşlar 75 TL 37 kuruşum var sizin şuan önerdiğiniz bir oyun varmıdır yoksa indirimmi beklemeliyim?
ets 2 şuan indirimde galiba 37 tl bi ona bak kütüphanende yoksabeyler the bus nasıldır direksiyonda var canım otobüs oyunu çekiyor sizce alınır mı??
ets var ben tır değil otobüs oyunu istiyom şehir içinde otobüs sürmek istiyom öneriniz varmı?ets 2 şuan indirimde galiba 37 TL bi ona bak kütüphanende yoksa
Hocam direk karttan çekin bence.ets var ben tır değil otobüs oyunu istiyom şehir içinde otobüs sürmek istiyom öneriniz varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde perdigitalden falan steam key almak mantıklımıdır?
fernbus simülatör güzel diye biliyorumets var ben tır değil otobüs oyunu istiyom şehir içinde otobüs sürmek istiyom öneriniz varmı?
değil.ets var ben tır değil otobüs oyunu istiyom şehir içinde otobüs sürmek istiyom öneriniz varmı?
ets multiplayer de otobüs varets var ben tır değil otobüs oyunu istiyom şehir içinde otobüs sürmek istiyom öneriniz varmı?
onu bilmiyordum ama istediğim şeyi anlatamadımets multiplayer de otobüs var
yapabilir oluyor diye biliyorum tavsiye etmembazı kişiler aynı oyunları başkasınada veriyorlar diyor perdigital böyle yapmaz demi?