Bu yapacağın anlamına mı geliyor?bu da güzel bi fikir olabilir
daha bende oyun yk hocam ne istiyorsun sen daha xdbu da güzel bi fikir olabilir
yaparsan banada haber ver oyunum yk oyun lazım xdyaparsam eğer ilk sana haber vericem
çok önceden almıştım indirimdeyken daha tam sürüm değildi optimizasyon sorunu falan vardı bilgisayarım da çok iyi değildi bir de solo server açamıyorsun yani tek başına oynayamıyorsun baseimi raidlemelerini falan çok sevmiyorum ben o kadar kasmak istemiyorum yani 27 saat oynadım güzeldi bilgisayarın iyiyse seviyorsan bu tarzı al arkadaşlarınla oynayacaksan çok daha sarar eminimRust nasıl oynuyor musun
2700x 16 ram gtx 1660s var senin özellikler ne.çok önceden almıştım indirimdeyken daha tam sürüm değildi optimizasyon sorunu falan vardı bilgisayarım da çok iyi değildi bir de solo server açamıyorsun yani tek başına oynayamıyorsun baseimi raidlemelerini falan çok sevmiyorum ben o kadar kasmak istemiyorum yani 27 saat oynadım güzeldi bilgisayarın iyiyse seviyorsan bu tarzı al arkadaşlarınla oynayacaksan çok daha sarar eminim
sistemin kaldırır mı bilmiyorum bilen arkadaşlar var sorarsan cevap alırsın2700x 16 RAM gtx 1660s var senin özellikler ne.