Neler Yeni

Steam oyun tavsiyesi

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
Beyler yeni pc aldım normalde cs felan oynardım eski pc iyi olmadığı için ama şimdi yeniye geçince oyun oynamak istiyorum 20 kasımdan itibaren de steam oyun fiyatlarını dolar üzerinden satıcakmış bundan dolayı 3-5 oyun önerebilir misiniz ?(rdr2 gibi boyle çok ünlü ve tavsiye edilen oyunları hiç oynamadım)

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Beyler yeni pc aldım normalde cs felan oynardım eski pc iyi olmadığı için ama şimdi yeniye geçince oyun oynamak istiyorum 20 kasımdan itibaren de steam oyun fiyatlarını dolar üzerinden satıcakmış bundan dolayı 3-5 oyun önerebilir misiniz ?(rdr2 gibi boyle çok ünlü ve tavsiye edilen oyunları hiç oynamadım)
rdr 2 tavsiye ederim. Onun dışında tarzına bağlı nasıl oyunlar oynayacağın örneğin ben skyrim satın almıştım onu oynayabilirsin eski meski ama kaptırdın mı iş görüyor. Bunun yanında god of war öneririm güzel oyun kendisi spider man oyunlarını önerirdim ama 10 saat civarı süren oyun için o kadar para bence değmez. Ayrıca hayırlı olsun. Game pass araştırabilirsin yeni oyunlar denemek isteyen için mükemmel bi platform. 1 yıllık hala alınabiliyor mu bilmiyorum ama ben almıştım tavsiye ederim

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rdr 2 tavsiye ederim. Onun dışında tarzına bağlı nasıl oyunlar oynayacağın örneğin ben skyrim satın almıştım onu oynayabilirsin eski meski ama kaptırdın mı iş görüyor. Bunun yanında god of war öneririm güzel oyun kendisi spider man oyunlarını önerirdim ama 10 saat civarı süren oyun için o kadar para bence değmez. Ayrıca hayırlı olsun. Game pass araştırabilirsin yeni oyunlar denemek isteyen için mükemmel bi platform. 1 yıllık hala alınabiliyor mu bilmiyorum ama ben almıştım tavsiye ederim
Çok saol hemen bakacağım

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Baldurs gate 3
Elden ring
Batman serisi
Cyberpunk
Witcher 3
Nier serisi
God of war
Diablo 4
Gta 5
Ori and the will of the wisp
Hades
Hollow knight
Deadcells

Hızlıca bunları ekledim. Diğer arkadaşlarda farklı oyunlar ekleyeceklerdir.

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
Gamepass alınca pcye indiriyor musun yoksa internet üzerinden mi oynanıyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
pcye indiriyorsun. Geforce now gibi bir şey değil game pass. Oyun kiralama gibi düşün

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Gamepass windows da xbox uygulaması içerisinde gelen bir üyelik sistemi. Alınca windows üzerinden kullanabiliyorsun. Oyunları indiriyor ve cihazından oynuyorsun.
Eğer düşüncen varsa direkt almanı tavsiye ederim. Gamepass e de zam gelecek, haberini yaptılar.

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
Beyler şimdi fiyatlara baktım da ben 50 100 tl den toplarım sanıyodum 600tl den aşşa oyun yok bu piyasaya ne olmuş elden ring baktım 1000tl :d
Steam hesabına 6 kişi ortak bulmam lazım şaka gibi ülke

The Semih

80+ Gold
Beyler şimdi fiyatlara baktım da ben 50 100 TL den toplarım sanıyodum 600tl den aşşa oyun yok bu piyasaya ne olmuş elden ring baktım 1000tl :d
Steam hesabına 6 kişi ortak bulmam lazım şaka gibi ülke
Bu daha hiçbirşey 20 kasımdan itibaren oyunlar USD birimi olarak satılacak.

Top Bottom