Steam oyunlarını taşıma

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,252
eski hdd'm de olan oyunları nasıl yeni hdd'me kopyalayacağım ilerlemelerim vesaire kaybolacak mı (dediğim oyunların hepsi steam kütüphanemde)

steamı görev yöneticisinden durdur ve steamappsteki tüm oyunları yeni hddye at.
başka cihaza bağladığında hesabına bağlan. doğrulama yap dosyalara

ama oyunları alacağım diskimde d ve c var ikisinde de steamapps var ikisini de kopyalayacağım değil mi bir sıkıntı olmaz

Steam ayarlar indirmeler bölümünden yeni diskine kütüphane klasörü oluştur
Sonra oyuna sağ tık özellikler oyun dosyalarını taşı

Steam ayarlar indirmeler bölümünden yeni diskine kütüphane klasörü oluştur
Sonra oyuna sağ tık özellikler oyun dosyalarını taşı
hocam şimdi aklıma geldi benim 2 harddiskte de windows kurulu olacak sistem hangisinden başlatacak peki nasıl olucak bu

hocam bunu yaptım bir kaç oyunda sıkıntı çıkmadı fakat sea of tievesi kopyaladım 50gb ardından steami açıp oyunu indir diyorum (diğerlerinde de böyle yaptım eksik dosya falan varsa indirdi kendi) oyunu 0 dan indirmeye başlıyor tekrar neden böyle acaba

hocam bunu yaptım bir kaç oyunda sıkıntı çıkmadı fakat sea of tievesi kopyaladım 50gb ardından steami açıp oyunu indir diyorum (diğerlerinde de böyle yaptım eksik dosya falan varsa indirdi kendi) oyunu 0 dan indirmeye başlıyor tekrar neden böyle acaba
Dosyaları doğruladın mı ?

clouda veya makinaya yedeklemeden mi bahsediyorsun mesela gta 5i makinaya yedeklemişim hikaye modu en baştan başladı
Hayır steamden dosyaları doğruladığınız yerde bide yedekleme var yedekleyi steam kütüphanesinde oyuna sağ tıklayıp Oyun Dosyalarını Yedekle'yi seçiyoruz. Ondan sonra yedekleme klasörünü seçip yedekleme işlemini başlatıyoruz. Oyunu geri yüklemek istediğimizde ise steam penceresinin sol üstündeki seçeneklerden Steam kategorisini açıp Oyunları Yedekle ve Geri Yükle'yi seçiyoruz. Devamında Yedekten Geri Yükle yapıp yedeklediğimiz klasörü seçiyoruz.

Hayır steamden dosyaları doğruladığınız yerde bide yedekleme var yedekleyi steam kütüphanesinde oyuna sağ tıklayıp Oyun Dosyalarını Yedekle'yi seçiyoruz. Ondan sonra yedekleme klasörünü seçip yedekleme işlemini başlatıyoruz. Oyunu geri yüklemek istediğimizde ise steam penceresinin sol üstündeki seçeneklerden Steam kategorisini açıp Oyunları Yedekle ve Geri Yükle'yi seçiyoruz. Devamında Yedekten Geri Yükle yapıp yedeklediğimiz klasörü seçiyoruz.
güncelleme olmadan yedekleyemezsin diyor şimdi iptal edersem de o sekmeye giremiyorum
1594070411402.png

Geri