Gelir biraz süresi varSteamden oyun almıştım. Sonra Epic Games te indirim oldu. İade ettim. Kartıma gelsin dedim para. İade oldu ama Papara ya para gelmedi. Para gelir mi?
Benim steamdan oyun alcak param yok o yüzden bilmiom sjsjdjdjdjddsjsjsjsjsjsjSteamden oyun almıştım. Sonra Epic Games te indirim oldu. İade ettim. Kartıma gelsin dedim para. İade oldu ama Papara ya para gelmedi. Para gelir mi?
Karta iade olmuyor dostumSteamden oyun almıştım. Sonra Epic Games te indirim oldu. İade ettim. Kartıma gelsin dedim para. İade oldu ama Papara ya para gelmedi. Para gelir mi?
Hmm pardon o zaman en son denediğimde öyle bir seçenek yoktu diye hatırlıyordum.bana steam cüzdanına mı gelsin dedi yoksa karta mı istiyon dedi. kartı seçtim. bi de ben kartla aldım
Sanırım biraz sürüyor gelmesi. Ama bir arkadaş konu açmıştı birkaç ay önce, karta geri alım istediği halde Steam cüzdanına gelmişti. Siz Steam cüzdanınızı da kontrol edin ara ara.Steamden oyun almıştım. Sonra Epic Games te indirim oldu. İade ettim. Kartıma gelsin dedim para. İade oldu ama Papara ya para gelmedi. Para gelir mi?