Benim 2 haftadır falan bu şekildebir kaç gündür böyle anlamadım
evet vallaha merak ettim doğrusu ilk oldugunda çok umursamadım ama şu son zamanlarda hala düzelmedi anlamadımÇoğumuzda hatta belki de hepimizde var. 1 kaç haftadır böyle. Arada düzeliyor. O zaman işini halledersin.
Nedenini bilen varsa yorumlara bekliyoruz.
Kesin gene bir şeyler dönüyor yoksa neden pazarı kapatsınlar bu çinlilerin olayıdır çıkar kokusu yakındaÇoğumuzda hatta belki de hepimizde var. 1 kaç haftadır böyle. Arada düzeliyor. O zaman işini halledersin.
Nedenini bilen varsa yorumlara bekliyoruz.
çinliler piyasayı yine manipüle mi etti yoksaaKesin gene bir şeyler dönüyor yoksa neden pazarı kapatsınlar bu çinlilerin olayıdır çıkar kokusu yakında
Ben öyle tahmin ediyorum pek takip etmiyorum şu an piyasayı ama başka bir açıklaması yok gibi ya da sunucularında bir patlak var onunla uğraşıyorlar valve sürekli ordan satışla para kazanırken neden bir anda 2 haftadır arada bir açsın paragözdür bu valve bir şey olması lazımçinliler piyasayı yine manipüle mi etti yoksaa
mobil veri ile denedim girdi telde ama tek ordan oluyor wifi ile açamıyorumBen öyle tahmin ediyorum pek takip etmiyorum şu an piyasayı ama başka bir açıklaması yok gibi ya da sunucularında bir patlak var onunla uğraşıyorlar valve sürekli ordan satışla para kazanırken neden bir anda 2 haftadır arada bir açsın paragözdür bu valve bir şey olması lazım
Türkiye bazlı isslerden kaynaklı mı diye düşündüm şimdi bir tane ingiltere haberi buldum 60 bin kişi giremediğini belirtmiş yani yurt dışında da bu olay var gibi ben girmeyi denedim giremedim turknet kullanıyorum bir kişi neden olduğunu sorunca cevap alamamıştı hatta bu konuyla ilgili desteğe ulaşamıyorsun diye biliyorum işin içinde bir şey var mı merak ediyorummobil veri ile denedim girdi telde ama tek ordan oluyor wifi ile açamıyorum