Neler Yeni

Steam profilime dizayn önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,831
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

Satriani

80+ Silver
tamamdır bakayım onlara ban yemek istemiyorum parayla aldığım oyunlar var çünkü
Kardeşim sen biraz uzaksın sanırım bu işlere, bana kalırsa paranı da çok fazla boşa harcama, en nihayetinde profil yani çok da önemi yok.
Steam puanı ile vitrin alabilirsin ama biraz fazla puan istiyor, ya da her 10 seviyede bir yeni vitrin açılıyor. Seviye atlamak için de oyunlardaki kartları toplayıp XP'ye çevirmen lazım.
Temel olarak oyun oyna kart düşür, kalan kartı da parayla alıp XP kazan diyor, bi' nevi para basıyolar yani.

İgito

80+ Bronze
konuları incelerseniz ban yemelik herhangi bir şey yok rahat olabilirsiniz
tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim sen biraz uzaksın sanırım bu işlere, bana kalırsa paranı da çok fazla boşa harcama, en nihayetinde profil yani çok da önemi yok.
Steam puanı ile vitrin alabilirsin ama biraz fazla puan istiyor, ya da her 10 seviyede bir yeni vitrin açılıyor. Seviye atlamak için de oyunlardaki kartları toplayıp XP'ye çevirmen lazım.
Temel olarak oyun oyna kart düşür, kalan kartı da parayla alıp XP kazan diyor, bi' nevi para basıyolar yani.
evet uzağım bu işlere maalesef hiç uğraşma işim olmadı steamde bu tarz şeylerle aklıma geldi uğraşayım dedim biraz bende kart var biraz ets2 ve forza 4 ten geldi onları nasıl dönüştürcem?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Remi

Satriani

80+ Silver
tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet uzağım bu işlere maalesef hiç uğraşma işim olmadı steamde bu tarz şeylerle aklıma geldi uğraşayım dedim biraz bende kart var biraz ets2 ve forza 4 ten geldi onları nasıl dönüştürcem?
Rozetler kısmında oynanılan oyundan kazanılmış kartlar var, belli kısmı oyundan düşüyor, tıklayınca eksik olanları görebilirsin.
Eksik kalanları da pazara satışa koymuş kişilerden alabiliyorsun, genel olarak çok cüzi fiyatları oluyor zaten.
Tüm kartlar tam olduğunda rozete dönüştürebiliyosun ve o da XP veriyor, yani sonraki seviye için deneyim puanı artıyor. Bu şekilde seviye atlanıyor. Hepsini rozetler kısmından yapıyosun, basit...

Adsızda.png

İgito

80+ Bronze
Rozetler kısmında oynanılan oyundan kazanılmış kartlar var, belli kısmı oyundan düşüyor, tıklayınca eksik olanları görebilirsin.
Eksik kalanları da pazara satışa koymuş kişilerden alabiliyorsun, genel olarak çok cüzi fiyatları oluyor zaten.
Tüm kartlar tam olduğunda rozete dönüştürebiliyosun ve o da XP veriyor, yani sonraki seviye için deneyim puanı artıyor. Bu şekilde seviye atlanıyor. Hepsini rozetler kısmından yapıyosun, basit...

Alıntıyı görüntüle
anladım teşekkürler

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Eren n
10 15 dolar harcarım dersen kendine özel artwork yaptırabilirsin nick name yazan ben indirimde 8 dolara almıştım profilime baya bi hava kattığını düşünüyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Furkan Görür

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Eren n
nasıl yaptıracağız_?
attığım profil linkinde aşağıda yorumlarda neoryker diye biri var ben ona yaptırdım o da yaptığı herkese yorum atıp reklam kasıyor zaten nasıl bir şey istediğinizi adamın yorumuna yazıp ekleyin fiyat konuşun indirim isteyin fiyat verince

oEnesQlf

80+ Silver

İgito

80+ Bronze
Top Bottom