Steam Profilini Güzelleştirme (Profil / Profil Arka Planı vb)

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,932
Herkese selam
Steam hesabımızın profil arka planı / küçük profil kısmı için birkaç kaplama vb var
Profil arka planını Ciri temalı bir şey yapmak istiyorum ( başka seçeneklerde olabilir)
Bunu özel olarak yaptırmak mümkün mü ? Veya ben kendim tasarlayabilir miyim ?

Profilimde Steam hesabım var oradan bakabilirsiniz.

Herkese selam
Steam hesabımızın profil arka planı / küçük profil kısmı için birkaç kaplama vb var
Profil arka planını Ciri temalı bir şey yapmak istiyorum ( başka seçeneklerde olabilir)

Arka Plan

Herkese selam

Küçük resim profil fotosu istediğini koyabilirsin fakat arka plana sadece oyunlardan düşen arka planları kullanabilirsin steam topluluk pazarında satılıyorlar ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam pazarını kullanabilirsin. Ben Ciri ile ilgili 2 tane arkaplanı bırakayım.
Daha fazla istersen W2, W3 ve The Witcher Gwent Card Game oyunlarının arkaplanlarına bakabilirsin. Bir sürü karakter var.

10 level olursan profilini giflerle süsleyebilirsin. 10 level olmak çok basittir, topluluk görevlerini yapacaksın sadece. Sonra da giflerini yükleyebilirsin. Benim hesabımda Ciri'nin bir gifi var, alabilirsin.

Maalesef.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Arka Plan

Sen bilmek bu işi.

resim_2021-09-05_004755.png
Benim ki böyle.

Arka Plan

Cevap için teşekkür ederim ama bende aynısı var

Steam pazarını kullanabilirsin. Ben Ciri ile ilgili 2 tane arkaplanı bırakayım.
Daha fazla istersen W2, W3 ve The Witcher Gwent Card Game oyunlarının arkaplanlarına bakabilirsin. Bir sürü karakter var.

10 level olursan profilini giflerle süsleyebilirsin. 10 level olmak çok basittir, topluluk görevlerini yapacaksın sadece. Sonra da giflerini yükleyebilirsin. Benim hesabımda Ciri'nin bir gifi var, alabilirsin.

Maalesef.
Topluluk görevleri ne oluyor hocam ?

Oyunların arkaplanlarına nasıl bakacağım , biraz daha açıklayabilir misiniz ?

Kanka attığın arkaplan afedersin ama bok gibiymiş.
Ya şu kelimeyi etme senin gitmene dayanamam artık.
:)
Bu arada Ciri adlı karakterin yanında durduğu berbat renk paletine karşılık vahşet var bunda kan var action var .

Cevap için teşekkür ederim ama bende aynısı var

Topluluk görevleri ne oluyor hocam ?

Oyunların arkaplanlarına nasıl bakacağım , biraz daha açıklayabilir misiniz ?
Topluluktan Pazar kısmına giriyorsun, Gelişmiş seçenekleri göster deyip Steam'i işaretliyor ve ardından arkaplanı işaretliyorsun. Sonrasında arama kutucuğuna Ciri yazıyorsun, ilgili arkaplanlar çıkıyor.

Bu görevlerin hepsini yapıyorsun. 10 level olursun büyük ihtimalle, eğer hepsini tamamlarsan.

• Beğen
Dostum arkaplana karar verdiğinde BU siteden o arkaplanı bulacaksın. Daha sonra zip olarak indireceksin. Bu site sana orta sağ sol ve aşağı olarak arkaplanı kesiyor. Daha sonra bir animasyoncuya bu arkaplanı atarak benim yaptığım gibi yaptırabilirsin. Örnek steam linki
1630795592389.png

• Muhteşem
Geri