oEnesQlf 80+ Silver Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2,741 Cumartesi, 23:36 #27 omerfaruk28 yazmış: ŞİFREYİ ALDIM NEREDE KULLANICAM EPİG GAMES KULLANIYORUM Devamı için tıklayın... oyun mağazasına gir sol altta kod kullanma olcak oraya gireceksin
omerfaruk28 yazmış: ŞİFREYİ ALDIM NEREDE KULLANICAM EPİG GAMES KULLANIYORUM Devamı için tıklayın... oyun mağazasına gir sol altta kod kullanma olcak oraya gireceksin
münşi 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 470 Dahası Reaksiyon skoru 292 Konum Afyonkarahisar İsim Mehmet YILMAZ İlgilendiği Kategoriler Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı Pazar, 00:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 furkangorur yazmış: Alamadım 1gb hızım var diye vermediler sanırım Devamı için tıklayın... 50megabit üzerine veriyor hocam 1cigabite nasıl vermezler? Türk telekom evde internet kullanıyorsun değil mi?
furkangorur yazmış: Alamadım 1gb hızım var diye vermediler sanırım Devamı için tıklayın... 50megabit üzerine veriyor hocam 1cigabite nasıl vermezler? Türk telekom evde internet kullanıyorsun değil mi?
furkangorur 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 2,786 Dahası Reaksiyon skoru 1,233 İsim Furkan Görür Steam https://steamcommunity.com/id/OblivionNEXT/ Pazar, 01:06 #29 münşi yazmış: 50megabit üzerine veriyor hocam 1cigabite nasıl vermezler? Türk telekom evde internet kullanıyorsun değil mi? Devamı için tıklayın... evet vermediler
münşi yazmış: 50megabit üzerine veriyor hocam 1cigabite nasıl vermezler? Türk telekom evde internet kullanıyorsun değil mi? Devamı için tıklayın... evet vermediler