Neler Yeni

Steam pubg oynarken oyun bi anda dondu pc reset attı

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük
O zaman şüpheli ram.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ohoo ama sizde bütün ihtimalleri eliyorsunuz. Sıcaklıklar diyeceğil 60 dereceyi yapıştıracak bana.
Galiba sıcaklık ya

O zaman şüpheli ram.

Ohoo ama sizde bütün ihtimalleri eliyorsunuz. Sıcaklıklar diyeceğil 60 dereceyi yapıştıracak bana.
Hocam sistem daha 1 yıllık yani

O zaman şüpheli ram.

Galiba bi lenovo hizmetiyle konuşmam gerekicek gene

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
E ozaman prime 95 ile stress testine sokun kaç w güç çekiyor hangi sıcaklıklarda ona göre tespit ederiz sonucu.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük
E ozaman prime 95 ile stress testine sokun kaç w güç çekiyor hangi sıcaklıklarda ona göre tespit ederiz sonucu.
Hocam bi quickCPU adlı program indirdim max performance a aldım herşeyi ondan olmuş olabilirmi?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Olabilir. Öyle şeylere lütfen girmeyin. Eğer bilgisayarın kendisinde yüklü değilse hiçbir şekilde öyle bir şey kullanmayın. CMD üzerinden nihai performansı açın yeterli.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük
Olabilir. Öyle şeylere lütfen girmeyin. Eğer bilgisayarın kendisinde yüklü değilse hiçbir şekilde öyle bir şey kullanmayın. CMD üzerinden nihai performansı açın yeterli.
Oyundaki ultra ayarlardaki fps Lerimi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük
Sıcaklık dan dolayı büyük ihtimal kendini resetliyor sistemine yakın zamanda temizlik yaptın mı?
Hocam 1 yıl oldu garantisi devam ediyor garanti kapsamı dışına çıkmamak adına böyle bişeye başvurmadım mlsf.

100 dereceden sonra reset atması normal bence.
Hocam ryzen 7 4800h max azami çalışma sıcaklığı 105 derece ama 1 yıllık laptopun böyle ısınması ne kadar normal

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Hocam 1 yıl oldu garantisi devam ediyor garanti kapsamı dışına çıkmamak adına böyle bişeye başvurmadım mlsf.

Hocam ryzen 7 4800h max azami çalışma sıcaklığı 105 derece ama 1 yıllık laptopun böyle ısınması ne kadar normal
Bence anormal laptop modeli neydi ?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir şekilde sistemini temizlet çünkü zamanında bana da oluyordu sıcaklık dan ötürü kapanıp tekrar açılıyordu bir süreden sonra kafayı yemeye başlamıştım çok sorun oluyordu temizledik bir de kendi isteğimiz format attık düzeldi. benimkisi Laptopdu ama normal sistem ile bir fark yok

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük
Top Bottom