İtem satış gibi yerlerden alabilirsin . Ama random keyler 10 tl lik aldıysan sana 6 tl lik oyun verir . Alıcı hep zararlı çıkarSteam random key almak istiyorum hangisine güvenirim bilmiyorum, deneyiminiz olan site varsa ismini alayım.
Zararlı çıkarsam niye alayım ve neden öyle bir şey var ?İtem satış gibi yerlerden alabilirsin . Ama random keyler 10 TL lik aldıysan sana 6 TL lik oyun verir . Alıcı hep zararlı çıkar
trendyoldan alabilirsinSteam random key almak istiyorum hangisine güvenirim bilmiyorum, deneyiminiz olan site varsa ismini alayım.
Tabii ki 100 liralık oyun çıkar ama saçma sapan oynanmayacak bir şey çıkar genelde. 800 liralık da olsa saçma sapan bir şey çıkar genelde.Zararlı çıkarsam niye alayım ve neden öyle bir şey var ?
20 liraya falan alsam 100'lük oyun çıkmaz mı ?
İmkanı yok gibi .Ben çok açtım . Hepsinde aldığım fiyatın altında geldi . 1 tane dene istersen . Sence satıcı nasıl kar etsin ?Zararlı çıkarsam niye alayım ve neden öyle bir şey var ?
20 liraya falan alsam 100'lük oyun çıkmaz mı ?
İmkanı yok gibi .Ben çok açtım . Hepsinde aldığım fiyatın altında geldi . 1 tane dene istersen . Sence satıcı nasıl kar etsin ?
Tabii ki 100 liralık oyun çıkar ama saçma sapan oynanmayacak bir şey çıkar genelde. 800 liralık da olsa saçma sapan bir şey çıkar genelde.
Şuna bi bakar mısınıztrendyoldan alabilirsin
hocam modemi söküp atmışsınız sanırım. Video gözükmüyor.Şuna bi bakar mısınız
file:///C:/Users/User/Documents/Captura/2023-02-25-16-39-40.mp4
İtem satış gibi yerlerden alabilirsin . Ama random keyler 10 TL lik aldıysan sana 6 TL lik oyun verir . Alıcı hep zararlı çıkar