pastırmaolanfare
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
merhaba gta 5 steam hesabı var fakat hesapta çok kişi var bunlar pcme erisip dosya şifre çalabilir mi ?
oyunu indiriyorum suan remota playi kapattım interneti kapatamamSanırım hesap aldınız ben de last of us hesaplar esabı açtıktan sonra interneti kapatıyorum
eğer sen onlara davet gönderdiysen ve bu davet üzerinden geldilerse sen klavye fare yetkisi vermediğin sürece oyun dışında hiçbirşey yapamazlar ama hesabın onlarda varsa ve kendi bilgisayarlarından girip herhangi bir oyunu yayınlayarak oynarlarsa o zaman pc ne erişebilirler ama bunun için pc nin ve steamin açık olması gerekir ve ekranda gösterir zaten böyle bir durumdamerhaba gta 5 steam hesabı var fakat hesapta çok kişi var bunlar pcme erisip dosya şifre çalabilir mi ?
evet çalıntı bir hesab remota playi kapattım dosyalara erisiyolarmı ?Eğer çalıntı steam hesabı ise galibada öyle istedikleri gibi girebiliyorlar sende girebiliyorsun kaç defa yaşadım
hesap çalıntı dosya şifre vb alabilirlermieğer sen onlara davet gönderdiysen ve bu davet üzerinden geldilerse sen klavye fare yetkisi vermediğin sürece oyun dışında hiçbirşey yapamazlar ama hesabın onlarda varsa ve kendi bilgisayarlarından girip herhangi bir oyunu yayınlayarak oynarlarsa o zaman pc ne erişebilirler ama bunun için pc nin ve steamin açık olması gerekir ve ekranda gösterir zaten böyle bir durumda
benim bildiğim bu şekilde ekstra bi durum var mı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece başlığı okuyup cevap verdim bahsettiğiniz durum hakkında ekstra bir bilgim yok
erişemezler alt f4 bastıgın gibi kapanıyo her şey sadece oyunevet çalıntı bir hesab remota playi kapattım dosyalara erisiyolarmı ?
hesap çalıntı dosya şifre vb alabilirlermi
remota play kapalı oyunu indiriyorum alt f4 çekersem nolur ki ney kapanırerişemezler alt f4 bastıgın gibi kapanıyo her şey sadece oyun
sadece oyun yani hesaplarım filan gitmezerişemezler alt f4 bastıgın gibi kapanıyo her şey sadece oyun
Hayır oyundayken alt f4 yaparsın adam baglansada erişemez sen oyun indirirken kimsr giremiyor zaten indikten sonra cevrımdısı modda gir oyuna kimsr giremiyorremota play kapalı oyunu indiriyorum alt f4 çekersem nolur ki ney kapanır
sadece oyun yani hesaplarım filan gitmez
he tamamdır bu aksam pc acık kalcakta hesaplar gitmesin diye soram dedimHayır oyundayken alt f4 yaparsın adam baglansada erişemez sen oyun indirirken kimsr giremiyor zaten indikten sonra cevrımdısı modda gir oyuna kimsr giremiyor
Bişey olmaz ben bi ara oyun indiren birine bağlanıyım dedim izin vermiyor oyun kapalı diyehe tamamdır bu aksam pc acık kalcakta hesaplar gitmesin diye soram dedim