Steam satın alım saçmalığı

Anladım sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben banka kartı kullanıyorum o yüzden ihtiyacım yok.

Sadece para atıp çekmeye yarıyor o zaman bu kart.
aynen yaşı yetmeyenler bende dahil olmak üzere bu ön ödemeli kartları kullanıyor

Anladım sağolasın

Ben banka kartı kullanıyorum o yüzden ihtiyacım yok.

Sadece para atıp çekmeye yarıyor o zaman bu kart.
Vallaha benim kolayıma geldiği için kullanıyorum banka kartım otomatik ödemede faturaları vs ödüyor bu kartla da oyun vs alıyorum

Knk csgo yada baska oyun oynuyosan item sat

Knk csgo yada baska oyun oynuyosan item sat
Dostum o csgo vs oynamıyorum da rozet satabilirdim o fikir aklıma daha sonra geldi istediğim başka bir oyunu aldım

aynen yaşı yetmeyenler bende dahil olmak üzere bu ön ödemeli kartları kullanıyor
18 yaş altını da düşünmeleri güzel bişey. Ama 750 lira az ya. Mesela para biriktirdin sağlam monitör alıcan alamazsın. İlla banka kartı bulman gerekiyor. 2500 falan olsaymış para yatırma limiti daha iyi olurmuş bence.

18 yaş altını da düşünmeleri güzel bişey. Ama 750 lira az ya. Mesela para biriktirdin sağlam monitör alıcan alamazsın. İlla banka kartı bulman gerekiyor. 2500 falan olsaymış para yatırma limiti daha iyi olurmuş bence.
aynen ben ininal i sadece steam için kullanıyorum paparaya geçtim aylık limiti 2000 tl yatırabiliyorsun toplam içinde 50.000 tl bulundurabiliyorsun

Rozet onceden parayla alanlara verilen sadakat rozeti mi? Bende de var ne kadar ediyor ki?
Hayır o rozet farklı, oyun oynadıkça rozet düşüyor her oyun için belirli bir rozet düşürme hakkın oluyor ortalama 0.50-1.00 TL arası oluyor fiyatları

Arkadaşlar 23.22 TL lik bir alışveriş yapacağım ve Steam da 22.90 civarı para bulunuyor, geri kalanını karttan al diyorum kartta 67 kuruş var ödemeye yetiyor ancak Steam gidiyor hesaptan çekilecek parayı 22.22 yapıp karttan 1 TL almaya çalışıyor bunu başka şekilde halletmenin yolu yok mu açıkçası 35 kuruş için karta para yüklemek istemiyorum
Steam skin veya kart sat

Geri