Atyxah
80+ Silver
Ben genelde direkt en düşük fiyattan koyuyorum hızlı satılsın diye sende koyabilirsin 1 2 kuruş için çok beklemiyorum ben açıkcası.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi mi ucuz mu pahalı mı ?
@mericcerbay
Ne zaman satılırBen genelde direkt en düşük fiyattan koyuyorum hızlı satılsın diye sende koyabilirsin 1 2 kuruş için çok beklemiyorum ben açıkcası.
Mevcut fiyatın 1 kuruş altına koyarsan çabuk satılır.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
iyi mi ucuz mu pahalı mı ?
@mericcerbay
Ben acele etmiyorum. Normal fiyatın 10-20 kuruş üstüne koyuyorum max 3 güne satılıyor.Ben genelde direkt en düşük fiyattan koyuyorum hızlı satılsın diye sende koyabilirsin 1 2 kuruş için çok beklemiyorum ben açıkcası.
ben acele etmiyorum. Normal fiyatın 10-20 kuruş üstüne koyuyorum max 3 güne satılıyor.
@mericcerbayMevcut fiyatın 1 kuruş altına koyarsan çabuk satılır.
Dediğim gibi, envanter de karta bastığın zaman sağ altta en düşük fiyat görünür. O fiyatın 1 kuruş altına koyarsan çabuk satılır.Valla 3-4 lira felan oluyor dediğiniz gibi koysam çünkü 60 tane felan kart var daha csdekiler felan
Yani bunlar ne zamana satılır tahminen
@mericcerbay
ben de böyle yapıyorumBen genelde direkt en düşük fiyattan koyuyorum hızlı satılsın diye sende koyabilirsin 1 2 kuruş için çok beklemiyorum ben açıkcası.
Tamam anladım ama sorduğum şey ne zamana satılır bu haliyle hep 0.50-1 fazla koydum bazılarında 2 değerlilerde 2 tl felan 1-2 tanesini 2 tl fazladan koydumDediğim gibi, envanter de karta bastığın zaman sağ altta en düşük fiyat görünür. O fiyatın 1 kuruş altına koyarsan çabuk satılır.
Senden ucuza koyanlar olacaktır. O yüzden satılması zaman alır. Ama bir süre sonra eğer değeri artarsa ve en düşük fiyat senin fiyat olursa o zaman satılır anca.Tamam anladım ama sorduğum şey ne zamana satılır bu haliyle hep 0.50-1 fazla koydum bazılarında 2 değerlilerde 2 TL felan 1-2 tanesini 2 TL fazladan koydum
Senden ucuza koyanlar olacaktır. O yüzden satılması zaman alır. Ama bir süre sonra eğer değeri artarsa ve en düşük fiyat senin fiyat olursa o zaman satılır anca.
Benim alacağım fiyat mı ortalama fiyatın altında olacakMevcutun 2 3 TL altı daha uygun oluyor genelde yada kutu daha ucuzda yarım yada 1 TL gibi