Steam save sorunu

un1x

80+
Reaksiyon skoru
138
Arkadaşlar steamda shadow of the tomb raider oynuyordum beta sürümü turkce yama öyle oluyor pc format attım oyunu az önce açtım benim save gitmiş hikayeyi bitirdim yan görevleri yapıyordum 50 saatim boşa gitmiş oldu şuan oyun gidiyor beni hikayenin %34 une atiyor tekrardan beta surumunede aldım anlamiyorum

save dosyalarında sıkıntı çıkmış belliki internetten bütün görevleri yaptıysan %100 sync dosyaları bulup oyunun dosyalarına atabilirsin

Arkadaşlar steamda shadow of the tomb raider oynuyordum beta sürümü turkce yama öyle oluyor PC format attım oyunu az önce açtım benim save gitmiş hikayeyi bitirdim yan görevleri yapıyordum 50 saatim boşa gitmiş oldu şuan oyun gidiyor beni hikayenin %34 une atiyor tekrardan beta surumunede aldım anlamiyorum
internettten save dosyası bak belki vardır

Cloud'a kaydetmediğin içindir.

Oyun kayıt dosyaları Belgelerim içerisine kaydedilebiliyor. Bu tür sorunlar yaşamamak için Google Drive yükleyip, masaüstündeki dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz. 15 gb ücretsiz alanınız olur.

Oyun kayıt dosyaları Belgelerim içerisine kaydedilebiliyor. Bu tür sorunlar yaşamamak için Google Drive yükleyip, masaüstündeki dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz. 15 gb ücretsiz alanınız olur.
Steam cloud kaydediyor diye bir şey yapmadım sadece bu oyunda oldu anlamadım

Geri