Neler Yeni

Steam Sepet Nasıl Almalımıyım?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
@Che_ @Margot Robbie Starfield alınır mı? ön siparişte alınan oyunlar istediğim zaman iade oluyormuş ve oyun çıktıktan sonra 14 gün içinde iade edebilirmişim galiba. Starfield alsam oyun çıkınca izleyip ona göre iade etsem zamlanırsa 1800 olur çok kararsızım değer mi 900 TL
Hocam bence almalısın hiçbir zararın olmayacak oyunu zaten çıktıktan sonra 2 hafta deneme süren oluyor. 2-3 gün sonra yayıncılar eleştirilerini yapar sen de bakarsın bir oyuna. Hiçbir zararın olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Starfield çok başka bir şey. O fiyatta olmasına rağmen tereddütsüz alınır. Ben de çıkmaya yakın alicam.
Hocam bence hiç beklemeden alın çünkü zamlanacaklar kesinlikle

Cihangir

80+ Gold
Starfield çok başka bir şey. O fiyatta olmasına rağmen tereddütsüz alınır. Ben de çıkmaya yakın alicam.
indirimlerden sonra kur güncellenir zamlanırsa 1800 olur beklesem mi bende bilemedim ve the last of us alacaktım ama indirime girmemiş daha bide optimizasyon sorunu var almadım

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
@Che_ @Margot Robbie Starfield alınır mı? ön siparişte alınan oyunlar istediğim zaman iade oluyormuş ve oyun çıktıktan sonra 14 gün içinde iade edebilirmişim galiba. Starfield alsam oyun çıkınca izleyip ona göre iade etsem zamlanırsa 1800 olur çok kararsızım değer mi 900 TL
Bence alınır baya güzel duruyor.

Helixo

80+ Bronze
indirimlerden sonra kur güncellenir zamlanırsa 1800 olur beklesem mi bende bilemedim ve the last of us alacaktım ama indirime girmemiş daha bide optimizasyon sorunu var almadım
starfield sistem gerksinimi

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    24.9 KB · Hit: 30

Cihangir

80+ Gold
Son düzenleme:

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
hocam öncelikle umarım starfield anlattıkları gibi bir oyun olur. eğer illa kütüphanemde durmasına gerek yok diyorsanız ben game passten oynamayı bekleyeceğim çünkü indirimsiz 900tl bi oyuna vermek istemedim her ne kadar bethesda aşığı biri olsam da.
tlou konusunda kesinlikle bulaşmayın. en son yanlış hatırlamıyorsam 15-20gblık bir güncelleme daha geldi tekrar şans verdim hala fps droplar yiyorum 6700xtli sistemde. ne zaman düzeltirler bilinmez ama ben umudumu yitirip sildim.

Lewithh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
faruk
Şimdiye kadar 1600 TL lik oyun aldım şimdiki sepet 2100 TL önerdiğiniz oyun var mı? Ona göre sepeti değiştirebilirim. Elden Ring, Marvel's Spider-man Miler Morales, Sons Of The Forest, AssassinS Creed Valhalla, Nier: Automata, Gta 5 kesin alacağım
miles moralese o parayı vermeni önermem

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eren Cem
Şimdiye kadar 1600 TL lik oyun aldım şimdiki sepet 2100 TL önerdiğiniz oyun var mı? Ona göre sepeti değiştirebilirim. Elden Ring, Marvel's Spider-man Miler Morales, Sons Of The Forest, AssassinS Creed Valhalla, Nier: Automata, Gta 5 kesin alacağım
Forest'ı sepetten çıkarıp geri kalanını alabilirsiniz onun harici güzel liste

Cihangir

80+ Gold

Cihangir

80+ Gold
Top Bottom