Gayet güzel liste ama forest, dying light ve payday 2 yi oynayacak arkadaşın yoksa düşünme bileArkadaşlar kredi kartım puan vereceği için sepetin maaliyeti 230₺ lira olacak. Tavsiye eder misiniz? Değiştir, çıkar dediğiniz oyun var mı?
Metro serisi baya beğenilmiş hocam o yüzden eklemiştimRdr 2 yanına cyburpunk yakışır dying dylight ve metro çıkar bence cyburpunk 2 kere bitirdim gram sıkılmadim
Forest ve payday 2'yi arkadaşlarla alıyoruz. Dying light çıkartayım o zaman. Onun yerine tavsiye ettiğiniz oyun var mı hocamGayet güzel liste ama forest, dying light ve payday 2 yi oynayacak arkadaşın yoksa düşünme bile
Hocam dishonored, witcher 3 olabilir. İkiside güzel hikayeli eğlenceli oyunlardırMetro serisi baya beğenilmiş hocam o yüzden eklemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forest ve payday 2'yi arkadaşlarla alıyoruz. Dying light çıkartayım o zaman. Onun yerine tavsiye ettiğiniz oyun var mı hocam
cyberpunk ve doom eternal eklemelisinArkadaşlar kredi kartım puan vereceği için sepetin maaliyeti 230₺ lira olacak. Tavsiye eder misiniz? Değiştir, çıkar dediğiniz oyun var mı?
forest ve payday 2 var arkadaşım olmadığı için çok çok sıkıcı pc de yüklü oynamıyorumGayet güzel liste ama forest, dying light ve payday 2 yi oynayacak arkadaşın yoksa düşünme bile