Neler Yeni

steam yaz indirimleri oyun önerisi/sepet yorumu

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Oyun zevkinize saygım var ama ben bunlarin yarisini kart kasma oyunlarini alirken aldim hemde beleşe iyi kâr ettiyirordi barro lar falan
ben de 0,60-1 tl olanlarını kart kasma için alıyorum, hem de diğer kart kasma oyunlarına göre bir tık oyun olarak önde geldikleri için

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
30-40tl altı mutlaka oynamalısın dediğiniz oyun var mı? Zamlardan önce kacırmak istemiyorum, kendi sepetimi ekliyorum. Sepetten çıkar veya ekle dediğiniz oyunları yazar mısınız?
Hocam kesinlikle Metro serisini almalısın 50tl oluyor komple seri ama enfestir. Bu kadar dip fiyat varken kaçırma zamlanabilir. Metro Exodus Gold Edition al 2 tane de enfes DLC var. Metro Last Light Redux dlcleri de var ama zaten alınca hepsi geliyor ama onları oynaman için de oyunu bitirmen lazım. Koleksiyon kartı düşürme lik oyun istersen Nuke Games Pack al

Roscoyt

80+
30-40tl altı mutlaka oynamalısın dediğiniz oyun var mı? Zamlardan önce kacırmak istemiyorum, kendi sepetimi ekliyorum. Sepetten çıkar veya ekle dediğiniz oyunları yazar mısınız?
Move Or die arkadaşlarla çok keyifli oyun singleplayer olarak dyling light 1 yada 2. oyunu öneririm crysis oyunlarıda çok iyi eğer crysis oyunlarını oynadıysam tüm oyunlarının remasted i var onları tercih edebilirsin

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Hocam kesinlikle Metro serisini almalısın 50tl oluyor komple seri ama enfestir. Bu kadar dip fiyat varken kaçırma zamlanabilir. Metro Exodus Gold Edition al 2 tane de enfes DLC var. Metro Last Light Redux dlcleri de var ama zaten alınca hepsi geliyor ama onları oynaman için de oyunu bitirmen lazım. Koleksiyon kartı düşürme lik oyun istersen Nuke Games Pack al
teşekkürler
Move Or die arkadaşlarla çok keyifli oyun singleplayer olarak dyling light 1 yada 2. oyunu öneririm crysis oyunlarıda çok iyi eğer crysis oyunlarını oynadıysam tüm oyunlarının remasted i var onları tercih edebilirsin
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Cihangir

80+ Gold
nier automata, stardey valley ve bully

Cihangir

80+ Gold
nier automata ilgimi çekti fakat alınır mı konusunda şüphelerim vardı oynama fırsatınız oldu mu?
hiç oynamadım bende ilk kez oynayacağım. Enis kirazoğlu ve orhun kayaalp çok öneriyor o yüzden alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom