Neler Yeni

Steam yaz indirimleri gelmişken

Aterzhy

80+
Selamlar hazır steam yaz indirimleri gelmişken arkadaşlarla oynamalık bir sürü oyun var.(Ready or not/the forest vb.) bu tarz oyunları almak/oynamak isteyip de oynayacak çevresi olmayanlar için bir topluluk oluşturmayı düşünüyorum. Katılmak isteyenler steamdan eklesin ve konuya mesaj bıraksın eğer 3-5 kişiden fazla kişi gelirse bir discord sunucusu da açabiliriz

Kurallar:
yaş sınırı yok fakat ağır olmamak kaydıyla küfür vb sıkıntı etmeyecek(kişilere karşı değil)
cinsiyet ayrımı vb. yapmayacak
grup içi sarkıntılık/yürümek vs. yasak (eğer 2 tarafın rızası varsa sıkıntı yok 18 yaş altında herhangi bir kişinin ERKEK VEYA KIZ RIZASI OLAMAZ)
birbirine karşı saygılı olmak
karşıt görüşleri aşağılamak veya kışkırtmak yasak
oyunun gidişatını bilerek bozmak veya trollemek yasak
rahatsız edici soundpad vs basmak (rahatsız olan varsa kapatmalı) yasak

Steam profilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kenan
Selamlar hazır steam yaz indirimleri gelmişken arkadaşlarla oynamalık bir sürü oyun var.(Ready or not/the forest vb.) bu tarz oyunları almak/oynamak isteyip de oynayacak çevresi olmayanlar için bir topluluk oluşturmayı düşünüyorum. Katılmak isteyenler steamdan eklesin ve konuya mesaj bıraksın eğer 3-5 kişiden fazla kişi gelirse bir discord sunucusu da açabiliriz

Kurallar:
yaş sınırı yok fakat ağır olmamak kaydıyla küfür vb sıkıntı etmeyecek(kişilere karşı değil)
grup içi sarkıntılık/yürümek vs. yasak (eğer 2 tarafın rızası varsa sıkıntı yok 18 yaş altında herhangi bir kişinin ERKEK VEYA KIZ RIZASI OLAMAZ)
birbirine karşı saygılı olmak
karşıt görüşleri aşağılamak veya kışkırtmak yasak
oyunun gidişatını bilerek bozmak veya trollemek yasak
rahatsız edici soundpad vs basmak (rahatsız olan varsa kapatmalı) yasak

Steam profilim
Kardeşim Kakfkalflalfla bence oyun oynamayın boşver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kenan
ilk başta ne demek istediğini anlamadım fakat profiline girince trollemek için girdiğini anladım konuyu daha fazla rahatsız etmezsen sevinirim
Arkadaşım kaporta altı full boyalı araç alır gibi; arkadaş ilanı vermişsin.
Türkçe katliamı yapman zaten şaşırtmadı beni lakin saçma sapan cümlelerle kendini komik duruma düşürüyorsun.

Ben senin “Feridun Abin” olarak yapacağın şeyi söyleyeyim.

“Arkadaşlar; birbirimizi kırmadan, saygı çerçevesinde ve empatiden uzaklaşmadan eğlenebildiğimiz kadar eğlenelim.”

Yazılacak şey bu. Dışarıda kadın gördüğünüzde ağzınızın suyu mu akıyor ya da bedevi bir ortamda yaşıyorsunuz da herkesi aynı kefeye mi koyuyorsunuz acaba, anlayamıyorum yani. :)

Arkadaş bulamamana çok şaşırmadım o yüzden. Bence anayasa genelgesi hazırlayacağına; önce sen bir kendini gözden geçir.

Öte yandan bence benim mesajlarımı iyi oku. Nelere güldüğümü, neleri ciddiye aldığıma bir bak. O zaman yanlışın kendinde olduğunu göreceksin.

Aterzhy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım kaporta altı full boyalı araç alır gibi; arkadaş ilanı vermişsin.

Türkçe katliamı yapman zaten şaşırtmadı beni lakin saçma sapan cümlelerle kendini komik duruma düşürüyorsun.

Ben senin “Feridun Abin” olarak yapacağın şeyi söyleyeyim.

“Arkadaşlar; birbirimizi kırmadan, saygı çerçevesinde ve empatiden uzaklaşmadan eğlenebildiğimiz kadar eğlenelim.”

Yazılacak şey bu. Dışarıda kadın gördüğünüzde ağzınızın suyu mu akıyor ya da bedevi bir ortamda yaşıyorsunuz da herkesi aynı kefeye mi koyuyorsunuz acaba, anlayamıyorum yani. :)

Arkadaş bulamamana çok şaşırmadım o yüzden. Bence anayasa genelgesi hazırlayacağına; önce sen bir kendini gözden geçir.

Öte yandan bence benim mesajlarımı iyi oku. Nelere güldüğümü, neleri ciddiye aldığıma bir bak. O zaman yanlışın kendinde olduğunu göreceksin.
abim öncelikle yaşın benden büyük olduğu için saygılı olmaya çalışacağım 1. olarak türkçeyi sanal alemde dikkat etmeden kullanıyorum bir anlatım veya anlam bozukluğu olmuyorsa takmana gerek yok bu yazımda da dikkat etmeyeceğim noktalama işaretleri de dahil
2.si arkadaş ilanı vermedim topluluk açma fikrim olduğunu ve katılmak isteyenlerin uyması gereken kuralları belirledim
3. olarak Türkiyede o yazmış olduğun
“Arkadaşlar; birbirimizi kırmadan, saygı çerçevesinde ve empatiden uzaklaşmadan eğlenebildiğimiz kadar eğlenelim.” cümlesi benim yazdıklarımı genel olarak kapsıyor olsa da esnetilebilir bir ifade

kadın gördüğünüzde kısmını hiç saymıyorum bile Türkiye'de yaşadığımızın ve ülke çoğunluğunun en basit tabiriyle cinsel açlığın zirve noktasını yaşadığını bilmemek için kör olmak lazım eğer bu durumun farkındaysanız genelleme yaparak çoğunluğu sizin tabirinle bedevi olarak tanımlıyor olmamız normal eğer o bedevi toplumunun olduğu kefede değilseniz alınmanızı gerektiren bir durum da yok. Bunları açık açık yazdım çünkü bazı büyük discord sunucularında bile yetersiz denetimden kaynaklanan 12 13 yaşında çocuklarla +18 muhabbetler çeviren 23+ yaşında insanlar olduğunu biliyorum zaten 8 10 kişilik bir sunucuda moderatör bile olmayacağı için bu ihtimallerin yaşanma ihtimali olduğunu söylememe gerek yok.
yine iyi niyetle yazdığınızı düşünerek bu tarz durumları görmediğinizden dolayı yazdığınızı düşünüyorum
son olarak arkadaş bulamamana kısmı için şunu söyleyeyim "SANAL ORTAMDA OYUN OYNAMAK İÇİN KONUŞTUĞUNUZ" kişiler ile gerçek yaşamınızdaki arkadaşlarınızı aynı kefeye koyuyorsanız bence siz kendinizi bir gözden geçirin zira örnek verecek olursam günlük yaşantımda bir çok arkadaşımla buluşuyor sinema müze vb. yerlere kafelere barlara gidiyoruz bunun yanı sıra akşam eve geldiğimde 1 2 saat kafamı dağıtmak için oyuna girdiğimde her seferinde rastgele insanlar yerine sabit olan 5-6 kişiyle oyun oynamak daha cazip geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,417
Üyeler
171,363
Son üye
amlasma
Top Bottom