Öneri Steam Sepete Oyun Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,911
1782460976924.webp
RV There Yet 3,14$ alınır mı tek sarar mı?
Kingdom Come Deliverance 2 18$ yakın dövüş ve orta çağ atmosferi için alınır mı?

Ben de kingdom come almayı düşünüyorum 18 dolara iyi düşmüş.
ilk oyunu çok oynamak gerekiyor mu ya 2. oyun çıkınca incelemesini izlemiştim ilk oyunu da anlatıyorlardı ama hiç oynama isteğim gelmedi
epicte var

ilk oyunu çok oynamak gerekiyor mu ya 2. oyun çıkınca incelemesini izlemiştim ilk oyunu da anlatıyorlardı ama hiç oynama isteğim gelmedi
epicte var
ilk oyun da iyi ama ikisini peşpeşe oynamak çok sıkıcı oluyor özet yeterli 10dk falan

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kingdom Come Deliverance 2 18$ yakın dövüş ve orta çağ atmosferi için alınır mı?
Sayın Che hocam iyi günler size önerim hikayeli oyunu eğer bütçeniz yoksa paylaşımlı alıp istediğiniz diğer coop oyunlara falan yönelebilirsiniz onun haricinde Black myth Wukong falan alabilirsiniz gayet iyi oyundu iyi günler

• Beğen
tlou part 1 30 dolar eder mi bilmiyom oyun kısa bir de

• Beğen
Rv there yet tek sarmaz hocam. KCD alınır ama güzel düşmüş. Epicte falan 1500 galiba şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tlou part 1 30 dolar eder mi bilmiyom oyun kısa bir de
epicte 300 400 liraya düşüyodu sanki indirim zamanı sık sık geliyor.

Mad Max zamanının çok iyi oyunu şu oyunu günümüze optimize şekilde yeniden yapsalar efsane olur.

• Beğen
Sayın Che hocam iyi günler size önerim hikayeli oyunu eğer bütçeniz yoksa paylaşımlı alıp istediğiniz diğer coop oyunlara falan yönelebilirsiniz onun haricinde Black myth Wukong falan alabilirsiniz gayet iyi oyundu iyi günler
hesabımda +450 oyun var hesap almam onu yapacağıma korsan indiririm
keleş çıkarmıştım 200 dolarlık 85 dolar falan kaldı

Rv there yet tek sarmaz hocam. KCD alınır ama güzel düşmüş. Epicte falan 1500 galiba şuan

epicte 300 400 liraya düşüyodu sanki indirim zamanı sık sık geliyor.
550 oluyor

550 oluyor
kcd2 yi ben oynamadım ama baya bi öven var denemek lazım diye düşünüyorum. 18 dolara alınabilir bence. Ama tlou 1 için epic indirimi bekle derim.

• Beğen

550 oluyor
Bendede 200den fazla oyun var dolara geçtiğinden beri hikayeli ye para vermiyorum para kaybı dolara geçmeden önce sonuna kadar Steam den alıyordum ama maalesef dolardan sonra kaybettiler

kcd2 yi ben oynamadım ama baya bi öven var denemek lazım diye düşünüyorum. 18 dolara alınabilir bence. Ama tlou 1 için epic indirimi bekle derim.
tlouda kararsızım hem steam hem de cepten para çıkmayacak bilemiyom şu an

Geri