Neler Yeni

steam sepetim nasıl ekle/çıkar dediğin oyunlar neler?

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
stem dolar kurunu güncellemeden önce youtube üzerinden önerilen ve izleyipte beğendiğim oyunları ekledim, sizin önerdiğiniz oyunlar neler? Elden ring sekiro ve dark souls 2 alınır mı?

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    221.1 KB · Hit: 88
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    220.7 KB · Hit: 90
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    158.2 KB · Hit: 89

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Elden ring, Sekiro ve Darks souls'ları direkt al bu fiya bulamassın sonra. Eğer kütaphanende yoksa Guardian of the galaxy, metro, mass effect, days gone, horizon mutlaka bunlarıda al derim daha çok sayılıcak var ama herkesin bildiği ana sayfada olan büyük oyunlar zaten onları yazmadım.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elden ring, Sekiro ve Darks souls'ları direkt al bu fiya bulamassın sonra. Eğer kütaphanende yoksa Guardian of the galaxy, metro, mass effect, days gone, horizon mutlaka bunlarıda al derim daha çok sayılıcak var ama herkesin bildiği ana sayfada olan büyük oyunlar zaten onları yazmadım.
elden ring bir tık daha kolay diyorlar dark soulslara göre daha önceden hiç souls türü oyun oynamadım kanserleneceğim galiba :D yazdığınız oyunlardan guardian of galaxt ve mass effect'e sahip değilim alınır mı?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
stem dolar kurunu güncellemeden önce youtube üzerinden önerilen ve izleyipte beğendiğim oyunları ekledim, sizin önerdiğiniz oyunlar neler? Elden ring sekiro ve dark souls 2 alınır mı?
Sepete bakınca kafamda eleştiri kanalı videoları geliyor. :pepega:
Sekiro şuan çok ucuz bence onu alabilirsin.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
elden ring bir tık daha kolay diyorlar dark soulslara göre daha önceden hiç souls türü oyun oynamadım kanserleneceğim galiba :D yazdığınız oyunlardan guardian of galaxt ve mass effect'e sahip değilim alınır mı?
Guardian of the galaxy oynanışı biryerde sonra tekrara biniyor ama karakterleri ve aralarında geçen dialoglar olsun ki oyunda 5 sn sezsis kalmıyorlar çeneleri fazla düşük filmleri izlediysen eğlenceli tipler olduğunuı bilirsin sürekli aynısını oyuna yansıtmışlar mutlaka ala derim ben.

Mass effect için Legendary edition ve Andromeda var Legendary edition hikayesi ve anlatımıyla zirvede türü seviyorsan kaçırma, Andromeda ise hikayesi ilk oyunlar kadar iyi değil ama Keşif hissi çok iyi onuda öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklıma benimde bir beyaz kurt gelmedi değil :D

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
bir çoğu oradan :D

Guardian of the galaxy oynanışı biryerde sonra tekrara biniyor ama karakterleri ve aralarında geçen dialoglar olsun ki oyunda 5 sn sezsis kalmıyorlar çeneleri fazla düşük filmleri izlediysen eğlenceli tipler olduğunuı bilirsin sürekli aynısını oyuna yansıtmışlar mutlaka ala derim ben.

Mass effect için Legendary edition ve Andromeda var Legendary edition hikayesi ve anlatımıyla zirvede türü seviyorsan kaçırma, Andromeda ise hikayesi ilk oyunlar kadar iyi değil ama Keşif hissi çok iyi onuda öneririm.

Aklıma benimde bir beyaz kurt gelmedi değil :D
ghostrunner alınır mı peki?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
ismail
Dark souls 2 yerine remastered'ı önerebilirim.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Dark souls 2 yerine remastered'ı önerebilirim.
fiyatını biraz pahalı buldum elden ringi almak istiyorum, yukarıdaki oyunları da alacağım o yüzden sekiro + dark souls 2 mi yoksa remastered mi daha mantıklı olur sizce?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
ismail
Sekiro'nun tekrar tekrar oynanabilirliği yok maalesef.Ng+2 ye bile geçmedim sıkılıp.Sekiro zaten sık sık giriyor indirime.Onu atlayabilirsin diye düşünüyorum.Dark souls 2 scholar of the first sin olması lazım son hali.Alınırsa o alınmalı ki dark souls remastered ile aynı fiyat olduğu için remastered daha makul.Bütçe varsa direk dark souls 3 e atlanmalı.Türe çok uzaksak ve ilk souls deneyimi olacaksa bir ihtimal 2 alınabilir.Zira dark souls 2 de çoğu boss özürlü gibi hareket ediyor.Dlc'leri katmıyorum bu sözüme...

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Sekiro'nun tekrar tekrar oynanabilirliği yok maalesef.Ng+2 ye bile geçmedim sıkılıp.Sekiro zaten sık sık giriyor indirime.Onu atlayabilirsin diye düşünüyorum.Dark souls 2 scholar of the first sin olması lazım son hali.Alınırsa o alınmalı ki dark souls remastered ile aynı fiyat olduğu için remastered daha makul.Bütçe varsa direk dark souls 3 e atlanmalı.Türe çok uzaksak ve ilk souls deneyimi olacaksa bir ihtimal 2 alınabilir.Zira dark souls 2 de çoğu boss özürlü gibi hareket ediyor.Dlc'leri katmıyorum bu sözüme...
o zaman elden ring + dark souls 3 en mantıklısı gibi duruyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bir çoğu oradan :D

ghostrunner alınır mı peki?
Parkur türünü seviyorsanız evet güzel bir oyun cyberpunk evreninde geçiyor alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,854
Üyeler
167,014
Son üye
spawn153
Top Bottom