Neler Yeni

Steam sepetim nasıl? Öneri varmı

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Bende bi cod oyunu eklemeyi dusunuyodum hatta modern warfare 2 ekliycektim yorumlari pek iyi degildi eklemedim cold war a bi bakarim
Cold War'ın hikayesi çok güzel ama biraz kısa. Eğer online oynamayı seviyorsanız ve oynayacak arkadaşınız varsa net alın derim. Zombi modu aşırı sarıyor az önce çıktık arkadaşlarla.

Cihangir

80+ Gold
Öncelikle sa beyler biliyosunuz steam indirimleri geldi bende daha önce nerdeyse hic hikayeli oyunlar oynamazdim full online cs lol falan ama hikayeli oyunlarda baya sardi rdr2, star wars oyunlarini bitirdim simdide gow oynuyorum diyecegim sepetim nasildir bu otunlar sararmi benim icin hikayesininccekici olmasi varsa önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
Not :ayriyetten mafia 1 ile metro serisinide aldım
rtx ekran kartın varsa cyberpunk oynaması çok zevkli oluyor

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bende bi cod oyunu eklemeyi dusunuyodum hatta modern warfare 2 ekliycektim yorumlari pek iyi degildi eklemedim cold war a bi bakarim
mw 2019 ekle,bravo six going dark gobrr

Cihangir

80+ Gold

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,402
İsim
Kaan
Öncelikle sa beyler biliyosunuz steam indirimleri geldi bende daha önce nerdeyse hic hikayeli oyunlar oynamazdim full online cs lol falan ama hikayeli oyunlarda baya sardi rdr2, star wars oyunlarini bitirdim simdide gow oynuyorum diyecegim sepetim nasildir bu otunlar sararmi benim icin hikayesininccekici olmasi varsa önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
Dying light 2 de pay day 2li paketini alın daha ucuza gelir.

Helixo

80+ Bronze
rdr 2 var mı yoksa hemen al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,881
Üyeler
168,047
Son üye
Mert Lorenz
Top Bottom