Steam sepetim nasıl? Öneri varmı

Bende bi cod oyunu eklemeyi dusunuyodum hatta modern warfare 2 ekliycektim yorumlari pek iyi degildi eklemedim cold war a bi bakarim
Cold War'ın hikayesi çok güzel ama biraz kısa. Eğer online oynamayı seviyorsanız ve oynayacak arkadaşınız varsa net alın derim. Zombi modu aşırı sarıyor az önce çıktık arkadaşlarla.

Öncelikle sa beyler biliyosunuz steam indirimleri geldi bende daha önce nerdeyse hic hikayeli oyunlar oynamazdim full online cs lol falan ama hikayeli oyunlarda baya sardi rdr2, star wars oyunlarini bitirdim simdide gow oynuyorum diyecegim sepetim nasildir bu otunlar sararmi benim icin hikayesininccekici olmasi varsa önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
Not :ayriyetten mafia 1 ile metro serisinide aldım
rtx ekran kartın varsa cyberpunk oynaması çok zevkli oluyor

Bende bi cod oyunu eklemeyi dusunuyodum hatta modern warfare 2 ekliycektim yorumlari pek iyi degildi eklemedim cold war a bi bakarim
mw 2019 ekle,bravo six going dark gobrr

İyisin iyi. Güzel oyunlar seçmişsin.

Öncelikle sa beyler biliyosunuz steam indirimleri geldi bende daha önce nerdeyse hic hikayeli oyunlar oynamazdim full online cs lol falan ama hikayeli oyunlarda baya sardi rdr2, star wars oyunlarini bitirdim simdide gow oynuyorum diyecegim sepetim nasildir bu otunlar sararmi benim icin hikayesininccekici olmasi varsa önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
Dying light 2 de pay day 2li paketini alın daha ucuza gelir.

rdr 2 var mı yoksa hemen al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,214
Üyeler
184,902
Son üye
kirkel7419
Geri