Bence Frostpunk olmasa daha iyi olur.![]()
Arkadaşlar steam yaz indirimlerinde böyle bir sepet yaptım sizce nasıl olmuş
O zaman frostpunk ı çıkartıyım. frostpunkın yerine 56 tl civarında önerebileceğin bi oyun var mıfrostpunk epic games bedava vermiş oldugu bir oyun alamadıysan zamanında epic verdigi oyunları tekrar tekrar verdigi oluyor tekrar gelir mi bilmem bedavaya alamadım ve hemen oynayacagım diyorsa cek yada diger oyunları oynarken pusuda bekle belki epic abim tekrar verir onun yerine farklı bir oyun alırsın karar senin
Sen ne oyun önerirsinBence Frostpunk olmasa daha iyi olur.
O zaman frostpunk ı çıkartıyım. frostpunkın yerine 56 TL civarında önerebileceğin bi oyun var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen ne oyun önerirsin
Frostpunk ile güzel sepet aslında ama çıkarttıysan Metro Serisi rahat 50 saat gömersin![]()
Arkadaşlar steam yaz indirimlerinde böyle bir sepet yaptım sizce nasıl olmuş
Bende metro serisi varAlıntıyı görüntüle
Steama 60 TL altı filtre koy öyle daha hızlı olur
Alıntıyı görüntüle
önerim de bu
Kanka metro serisi var bende yakın zamanda da bitirdim hattaFrostpunk ile güzel sepet aslında ama çıkarttıysan Metro Serisi rahat 50 saat gömersin
Tamam ozaman Filtre uygula steame 60 TL altı 19 bin oyun çıkacak karşınaBende metro serisi var
Kanka metro serisi var bende yakın zamanda da bitirdim hatta
Tamamdır teşekkürlerTamam ozaman Filtre uygula steame 60 TL altı 19 bin oyun çıkacak
Hesabimdan mesajlara gir, sepetim koydum kendi actigim konuya. Oradan fiyati senin icin uygun olani al derim.O zaman frostpunk ı çıkartıyım. frostpunkın yerine 56 TL civarında önerebileceğin bi oyun var mı
Sen ne oyun önerirsin
Ya ben çok fazla bilmiyorum burayı kullanmayı da hesabından mesajlara girdim sepetim adlı konuyu bulamadımHesabimdan mesajlara gir, sepetim koydum kendi actigim konuya. Oradan fiyati senin icin uygun olani al derim.
Ya ben çok fazla bilmiyorum burayı kullanmayı da hesabından mesajlara girdim sepetim adlı konuyu bulamadım
Tamamdır gördüm