Steam sepetim nasıl?

LineeRx

80+
Reaksiyon skoru
6
rsQ6E8.jpeg

Arkadaşlar steam yaz indirimlerinde böyle bir sepet yaptım sizce nasıl olmuş

frostpunk epic games bedava vermiş oldugu bir oyun alamadıysan zamanında epic verdigi oyunları tekrar tekrar verdigi oluyor tekrar gelir mi bilmem bedavaya alamadım ve hemen oynayacagım diyorsa cek yada diger oyunları oynarken pusuda bekle belki epic abim tekrar verir onun yerine farklı bir oyun alırsın karar senin

frostpunk epic games bedava vermiş oldugu bir oyun alamadıysan zamanında epic verdigi oyunları tekrar tekrar verdigi oluyor tekrar gelir mi bilmem bedavaya alamadım ve hemen oynayacagım diyorsa cek yada diger oyunları oynarken pusuda bekle belki epic abim tekrar verir onun yerine farklı bir oyun alırsın karar senin
O zaman frostpunk ı çıkartıyım. frostpunkın yerine 56 tl civarında önerebileceğin bi oyun var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence Frostpunk olmasa daha iyi olur.
Sen ne oyun önerirsin

O zaman frostpunk ı çıkartıyım. frostpunkın yerine 56 TL civarında önerebileceğin bi oyun var mı

Sen ne oyun önerirsin
1688287489924.png

Steama 60 TL altı filtre koy öyle daha hızlı olur

1688287529064.png

önerim de bu

rsQ6E8.jpeg

Arkadaşlar steam yaz indirimlerinde böyle bir sepet yaptım sizce nasıl olmuş
Frostpunk ile güzel sepet aslında ama çıkarttıysan Metro Serisi rahat 50 saat gömersin

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

önerim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

önerim de bu
Bende metro serisi var

Frostpunk ile güzel sepet aslında ama çıkarttıysan Metro Serisi rahat 50 saat gömersin
Kanka metro serisi var bende yakın zamanda da bitirdim hatta

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
O zaman frostpunk ı çıkartıyım. frostpunkın yerine 56 TL civarında önerebileceğin bi oyun var mı

Sen ne oyun önerirsin
Hesabimdan mesajlara gir, sepetim koydum kendi actigim konuya. Oradan fiyati senin icin uygun olani al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,679
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri