gayet iyiMetro serisi Crysis serisi gibi seriler ve oyunlar bende vardı bende böyle bir sepet yaptım
twd definitive edition indirimde onu al bütün seriMetro serisi Crysis serisi gibi seriler ve oyunlar bende vardı bende böyle bir sepet yaptım
İkiside var hocamBütçen yetermi bilmem ama mafia trigoly veya dying light 2 project zombi pakete alınır
Dying light paketi iki oyun 150
Mafia trigoly 140tl di herlarde
Hocam onun tr yaması yoktwd definitive edition indirimde onu al bütün seri
https://store.steampowered.com/app/1449690/The_Walking_Dead_The_Telltale_Definitive_Series/
ahhh Lee bitter çikolatam... bu arada kenny adamdır kimse laf edemez
twd definitive edition indirimde onu al bütün seri
dying light ve pz neden aynı pakette bunu ilk gördüğüm andan beri düşünüyorum. alakasız iki oyun değil mi?Bütçen yetermi bilmem ama mafia trigoly veya dying light 2 project zombi pakete alınır
Dying light paketi iki oyun 150
Mafia trigoly 140tl di herlarde
var ben yaptım tr yamalı oynuyomİkiside var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam onun tr yaması yok
sniper diğer oyunları varmıydı yoksa onlarıda alMetro serisi Crysis serisi gibi seriler ve oyunlar bende vardı bende böyle bir sepet yaptım
Varsniper diğer oyunları varmıydı yoksa onlarıda al
Yok hocam gerek yok zaten sezon 2 de aldımdying light ve pz neden aynı pakette bunu ilk gördüğüm andan beri düşünüyorum. alakasız iki oyun değil mi?
var ben yaptım tr yamalı oynuyom
ama türkçe karakterler yok ç falan. linkini hatırlamıyom ama rar dosyası şeklinde duruyo dc var mı sende atayım
sen sadece sezon 1 ve 1 mi oynayacan? bence en güzeli sezon 1 ama tüm sezonlarını oynayıp hikayeyi bitirmeden oyunun bir anlamı yok kiVar
Yok hocam gerek yok zaten sezon 2 de aldım
just cause 3 ekleyebilirsin xxl paketindenMetro serisi Crysis serisi gibi seriler ve oyunlar bende vardı bende böyle bir sepet yaptım
Bende rdr2 almayı düşünüyorum. 100 küsürden 380 liraya düştü. Bide rust almayı planlıyorum ama rust indirimsiz 300 lira indirimli 200 lira, ilk rdr2 alıp sonra rust almayı düşünüyorum.Metro serisi Crysis serisi gibi seriler ve oyunlar bende vardı bende böyle bir sepet yaptım
O varjust cause 3 ekleyebilirsin xxl paketinden
Bütçe ekleyebilirsem alırımsen sadece sezon 1 ve 1 mi oynayacan? bence en güzeli sezon 1 ama tüm sezonlarını oynayıp hikayeyi bitirmeden oyunun bir anlamı yok ki
Kanka bilmediğimden soruyorum twd almaya kalksam her sezona para veriyor muyum (elraenden izleyip bitirdim imkanım olursa bide kendim oynicam)twd definitive edition indirimde onu al bütün seri
https://store.steampowered.com/app/1449690/The_Walking_Dead_The_Telltale_Definitive_Series/
ahhh Lee bitter çikolatam... bu arada kenny adamdır kimse laf edemez