Remnanat 2 ye hiç gerek yokdüşündüm taşındım bu oyunları buldum aslında aklımda stalker 2 vardı ama çok yavaş geliyo o konsept bende daha ilgimi çeken oyunları ekledim sepete ayrıca her ay gamepass aldığım içi stalkerıda ordan oynarım diye düşündüm Alıntıyı görüntüle
iyi oyun çokta hoşuma gitti neden gerek olmasınRemnanat 2 ye hiç gerek yok
parayı çöp etmeyeceğim zaten ilgimi çeken 2-3 oyun vardı oda remnant 2 filan şimdi alıp geçeceğimBu oyunlar hakkında bir fikrim yok lakin kenarda köşede gözünüze takılan ucuz oyunlar varsa hemen satın alın. Soundpad gibi uygulamaları da alın ilerde almak istediğinizde niye daha önceden almadım diye pişman olursunuz.
onun yerine stalker 2iyi oyun çokta hoşuma gitti neden gerek olmasın
Benimde hoşuam gitmişti pişman oldum tavsiye etmiyorumiyi oyun çokta hoşuma gitti neden gerek olmasın
normalde cp dlc alacaktım ama sonuçta oyun gene aynı oyun farklı olması ve ilgimi çektiği için remnant 2 alacağım stalkerıda gpden oynarımRemnant 2 hakkında bilgim yok fakat diğer eklediğiniz oyunlar alınır.
sıkıcı geliyo türonun yerine stalker 2
neden sevmedinizBenimde hoşuam gitmişti pişman oldum tavsiye etmiyorum
Hocam sanki açtığın her başlıkta kafan daha da karışıyor gibi hissediyorumdüşündüm taşındım bu oyunları buldum aslında aklımda stalker 2 vardı ama çok yavaş geliyo o konsept bende daha ilgimi çeken oyunları ekledim sepete ayrıca her ay gamepass aldığım içi stalkerıda ordan oynarım diye düşündüm Alıntıyı görüntüle
Boş bir oyunnormalde cp dlc alacaktım ama sonuçta oyun gene aynı oyun farklı olması ve ilgimi çektiği için remnant 2 alacağım stalkerıda gpden oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıcı geliyo tür
neden sevmediniz
yok ya en mantıklısı bu diye düşündüm gpden olan oyuna para vermektenseHocam sanki açtığın her başlıkta kafan daha da karışıyor gibi hissediyorum
bu nasıl sevmeme nedeni vuruş hissi iyi bosslar iyi yılın en övülen aksiyon oyunlarındanBoş bir oyun
Aşırı anlamsıx
Zaten ben de GP den oynayacağım çıkınca. İçine sineni al gitsinyok ya en mantıklısı bu diye düşündüm gpden olan oyuna para vermektense
bu nasıl sevmeme nedeni vuruş hissi iyi bosslar iyi yılın en övülen aksiyon oyunlarından