Neler Yeni

Steam SEPETİMİ Oylayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
zero hour tavern master risk of rain 2 oxygen, 3. fotada 7 days to die ve rally hariç 4. fotoda hellblade just cause party panic ve mortal shell harici diğer oyunlar bana pek hitap etmeyen benimde sevmediğim oyunlar yada adını ilk defa duyduğum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk başta ki virgüle kadar olan oyunlarda dahil onlarıda sevemedim
Just Cause aslında bilindik bir seri, Hellblade grafikleri iyi ve diğer mekanikleri ortalama olan fiyatını hak eden bir fırsat,party panicte klasik arkadaşlarla oynanıcak bir oyun ancak diğer oyunlar ucuz diye aldığım youtuberların önerdiği birkaç ucuz oyundan

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Just Cause aslında bilindik bir seri, Hellblade grafikleri iyi ve diğer mekanikleri ortalama olan fiyatını hak eden bir fırsat,party panicte klasik arkadaşlarla oynanıcak bir oyun ancak diğer oyunlar ucuz diye aldığım youtuberların önerdiği birkaç ucuz oyundan
orda söylediklerim benim oynayıp sevdiğim seriler hellblade oynıyamadım daha başta virgüle kadar olan oyunları çıkarabilirsin sonraki fotolarda çok fazla gereksiz oyun vardı bana göre onları tek tek yazmak istemedim ondan öyle yazdım

Cihangir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
-Nier serisini seviyorsan veya ilgin varsa Nier Replicant alabilirsin. Onun da fiyatı bi tık tuzlu ancak indirimi fena değildi.

-Mortal Shell'i almışken Virtuous Cycle DLC'si ile birlikte almanı öneririm fiyatı bedava:

Ayrıca Souls Like seviyorsan veya denemek istersen Dark Souls 2'nin indirimi şahane. Bir daha bu fiyata bulunmaz bu oyun:

-Metro'yu almışken Last Light Redux'la beraber al. Bunun fiyatı da yok fiyatına.

Ayrıca yeni çıkan Metro bunlar kadar ucuz olmasa da kesinlikle fiyatını hak edecek durumda:

-Room serisini almışken bütün seriyi alabilirsin. 3 ve 4. oyun da gayet ucuz:

-Just Cause 2 yerine 3 al. Yenisi ve daha iyisi bu kadar ucuzken eskisini alma:

Ayrıca sepete bir sürü gereksiz çer çöp oyun eklemişsin. Ucuz oyunla sepet doldurmak istiyorsan şunun gibi videolardan tavsiye alarak sepetini doldurabilirsin. Oyunları hem ucuz, hem çok, hem de kaliteli almış olursun:
just cause 3'ü eklemiştim zaten, room 1 ve 2 yi öylesine aldım oynamam muhtemelen ama 1tl ondan, metronun 40 tl olanı diğerlerine göre pahalı ondan almadım,last light redux Epicte var, Dark souls II var, dediğin DLC'yi ekledim zaten 1,5TL,nierin öncekini oynamama gerek yok sanırım çünkü bi tık tuzlu fiyat

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
metronun 40 TL olanı diğerlerine göre pahalı ondan almadım
Diğerlerinden çok daha yeni ve sağlam. Birkaç tane gereksiz oyunu çıkararak bunu ekleyebilirsin zira zamlanma ihtimaline karşı mantıklı olur. Ayrıca attığım video gibi videolardan yararlanarak sepetteki bazı bilinmedik oyunlar yerine daha kaliteli olanlardan almanı öneririm tekrardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
-Nier serisini seviyorsan veya ilgin varsa Nier Replicant alabilirsin. Onun da fiyatı bi tık tuzlu ancak indirimi fena değildi.

-Mortal Shell'i almışken Virtuous Cycle DLC'si ile birlikte almanı öneririm fiyatı bedava:

Ayrıca Souls Like seviyorsan veya denemek istersen Dark Souls 2'nin indirimi şahane. Bir daha bu fiyata bulunmaz bu oyun:

-Metro'yu almışken Last Light Redux'la beraber al. Bunun fiyatı da yok fiyatına.

Ayrıca yeni çıkan Metro bunlar kadar ucuz olmasa da kesinlikle fiyatını hak edecek durumda:

-Room serisini almışken bütün seriyi alabilirsin. 3 ve 4. oyun da gayet ucuz:

-Just Cause 2 yerine 3 al. Yenisi ve daha iyisi bu kadar ucuzken eskisini alma:

Ayrıca sepete bir sürü gereksiz çer çöp oyun eklemişsin. Ucuz oyunla sepet doldurmak istiyorsan şunun gibi videolardan tavsiye alarak sepetini doldurabilirsin. Oyunları hem ucuz, hem çok, hem de kaliteli almış olursun:
Orhunun videoyu izlemiştim zaten Tek ekleyebileceğim Deus Ex serisi burada

Diğerlerinden çok daha yeni ve sağlam. Birkaç tane gereksiz oyunu çıkararak bunu ekleyebilirsin zira zamlanma ihtimaline karşı mantıklı olur. Ayrıca attığım video gibi videolardan yararlanarak sepetteki bazı bilinmedik oyunlar yerine daha kaliteli olanlardan almanı öneririm tekrardan.
hocam gereksiz oyunların bir kısmını çıkardım 350ye kadar düştüm metro exodus'u değerlendireceğim ekleyebilirim

11 veririm

100 üzerinden
sana hitap etmeyen hangi oyunlar var? onların yerine benzer fiyatta ne ekleyebilirim?

buraya gelipte Elden Ring yazmak biraz saçma çünkü zaten hani sepete eklediğim oyunların hepsinden pahalı ve bukadar para verip tek bir oyun almak istemiyorum yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
Hatta 2.sayfanın ortasında var bakabilirsiniz çıkarılmış haline

Dušan Tadić

80+ Silver
sana hitap etmeyen hangi oyunlar var? onların yerine benzer fiyatta ne ekleyebilirim?
Kanka bana hitap etmemesi benim zevkime göre olan bir şey. Ben olsam 1-2 tane de olsa yüksek bütçeli ve kaliteli olan oyunlardan almaya çalışırdım.
Ama senin bileceğin iş, belki de sen bu oyunlardan yeterli zevki alırsın.

Doom
Metro Exodus
Nier Automata
Skyrim
Witcher 2-3
Dying light

Bunlara bakabilirsin.

Top Bottom