Neler Yeni

Steam SEPETİMİ Oylayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
arkadaşın varsa rust hunt shadow metro oyunları far cry 5 gold edition devil may cry 5
rust oynadım ancak sarmadı beni, hunt shadow'u tüm crysis paketleriyle beraber alabilirim,devil may cry 5'de hoş duruyor ancak bu sepetten ne çıkarıp oraya koyabilirim bilmiyorum, far cryları zam gelmeden aldım oyüzden sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

metro var aslında

Tam olarak nasıl tarzda oyunlar oynadığını çözemedim, hangi tarzları istiyorsan sana söyleyebilirim.
kral alt f4 mü attın

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
rust oynadım ancak sarmadı beni, hunt shadow'u tüm crysis paketleriyle beraber alabilirim,devil may cry 5'de hoş duruyor ancak bu sepetten ne çıkarıp oraya koyabilirim bilmiyorum, far cryları zam gelmeden aldım oyüzden sıkıntı yok

metro var aslında
knk sırf pahalancak veya %90 indirimde diye aldığın 3 5 tl lik oyunları çıkar çok fazla boş oyun almaktansa 5 4 tane adam akıllı oyun oyun alman daha iyi olur controlde alabilirsin zamanında epicten almadıysan

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
knk sırf pahalancak veya %90 indirimde diye aldığın 3 5 TL lik oyunları çıkar çok fazla boş oyun almaktansa 5 4 tane adam akıllı oyun oyun alman daha iyi olur controlde alabilirsin zamanında epicten almadıysan
Control'ü epicten almıştım senin dediğin gibi 3-5TL lik oyunları çıkardım 450 den 350TL ye düştü sepet

istersen atayım neleri çıkardığımı

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Control'ü epicten almıştım senin dediğin gibi 3-5TL lik oyunları çıkardım 450 den 350TL ye düştü sepet

istersen atayım neleri çıkardığımı
knk istersen atta oyunları sen oynıcaksın sevmediğin yada ilgini çekmeyip sırf ucuz diye aldığın oyunları salla

Cihangir

80+ Gold
10 üzerinden 1,5

Cihangir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
knk istersen atta oyunları sen oynıcaksın sevmediğin yada ilgini çekmeyip sırf ucuz diye aldığın oyunları salla
buyur kral

500 TL ye elden ring, spider man remastered, god of war, horizon zero dawn, uncharted falan alırsın
elden ring var,gow var,spiderman var (miles morales),horizon zero dawn emin değilim(steamdeki iyi değil galiba), uncharted var

şuanda nasıl kanki?

Ekler

• steam 4.png
    steam 4.png
    95.6 KB · Hit: 27
  • steam 1.png
    steam 1.png
    202.1 KB · Hit: 27
  • steam 2.png
    steam 2.png
    208.8 KB · Hit: 27
  • steam 3.png
    steam 3.png
    183.4 KB · Hit: 29

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
benim için 6/10, ama senin sevdiğin türlerse senin için 10/10 bile olabilir.

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
buyur kral

elden ring var,gow var,spiderman var (miles morales),horizon zero dawn emin değilim(steamdeki iyi değil galiba), uncharted var

şuanda nasıl kanki?
zero hour tavern master risk of rain 2 oxygen, 3. fotada 7 days to die ve rally hariç 4. fotoda hellblade just cause party panic ve mortal shell harici diğer oyunlar bana pek hitap etmeyen benimde sevmediğim oyunlar yada adını ilk defa duyduğum

zero hour tavern master risk of rain 2 oxygen, 3. fotada 7 days to die ve rally hariç 4. fotoda hellblade just cause party panic ve mortal shell harici diğer oyunlar bana pek hitap etmeyen benimde sevmediğim oyunlar yada adını ilk defa duyduğum
ilk başta ki virgüle kadar olan oyunlarda dahil onlarıda sevemedim

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
-Nier serisini seviyorsan veya ilgin varsa Nier Replicant alabilirsin. Onun da fiyatı bi tık tuzlu ancak indirimi fena değildi.

-Mortal Shell'i almışken Virtuous Cycle DLC'si ile birlikte almanı öneririm fiyatı bedava:

Ayrıca Souls Like seviyorsan veya denemek istersen Dark Souls 2'nin indirimi şahane. Bir daha bu fiyata bulunmaz bu oyun:

-Metro'yu almışken Last Light Redux'la beraber al. Bunun fiyatı da yok fiyatına.

Ayrıca yeni çıkan Metro bunlar kadar ucuz olmasa da kesinlikle fiyatını hak edecek durumda:

-Room serisini almışken bütün seriyi alabilirsin. 3 ve 4. oyun da gayet ucuz:

-Just Cause 2 yerine 3 al. Yenisi ve daha iyisi bu kadar ucuzken eskisini alma:

Ayrıca sepete bir sürü gereksiz çer çöp oyun eklemişsin. Ucuz oyunla sepet doldurmak istiyorsan şunun gibi videolardan tavsiye alarak sepetini doldurabilirsin. Oyunları hem ucuz, hem çok, hem de kaliteli almış olursun:

Top Bottom