En kolay yol pazardan satın almaktır. Kartları ucuz oyun bulmak için ekstra site kullanmakta fayda var.Kart nasıl toplayacam
En kolay yol pazardan satın almaktır. Kartları ucuz oyun bulmak için ekstra site kullanmakta fayda var.Kart nasıl toplayacam
en ucuz kartlar hangisi nasıl bakıyozEn kolay yol pazardan satın almaktır. Kartları ucuz oyun bulmak için ekstra site kullanmakta fayda var.
En bilinenlerden biri şu sitedir.
![]()
Badge Pricelist :: Steam Card Exchange
Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools.www.steamcardexchange.net
Burada fiyata göre sıralayarak kartların toplamının en ucuz olduğu oyunlara bakabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Mesela 2. sıradaki Arson & Plunder: Unleashed oyununa tıklayalım.
Alıntıyı görüntüle
Kırmızı kısımda kartların tek tek fiyatını görebilirsin.
Sarı kısımdaki butona tıklarsan kartları topluca alabileceğin kısım açılır.
Alıntıyı görüntüle
O kısımdan aldıktan sonra profiline girip Rozetler kısmından aldığın bu 5 kartı rozete dönüştüreceksin. Bunun karşılığında 100 XP kazanacaksın, ayrıca oyunun bir arka planı ve stickerı envanterine gelecek. Ben yazana kadar fiyatlar güncellenmiş, bir altındaki Stack oyununun kartlarını seçtim daha ucuzmuş. Tek tek bakarak en ucuzları yapabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Profilinden seviyene tıklayarak rozet işleyeceğin kısma gelebilirsin. Kartları alınca kırmızı işaretlediğim yerden rozet yapabilirsin. İlk başlarda seviye atlamak daha kolaydır. Her 10 seviyede bir seviye atlamak için daha fazla XP ister.
Alıntıyı görüntüle
İlk fotoğrafta gösterdiğim gibi Price kısmına tıklayarak fiyata göre sıralaman gerekiyor. Ancak fiyatlar saniyesi saniyesine güncellenmediği için tek bir oyuna bakıp karar verme, diğerlerine de bak.en ucuz kartlar hangisi nasıl bakıyoz
hocam steama 40 tl yükledim şu hatayı veriyor alamıyorum bu hatadan sorna kartımı doğruladım ama hala bu hatayı veriyorEn kolay yol pazardan satın almaktır. Kartları ucuz oyun bulmak için ekstra site kullanmakta fayda var.
En bilinenlerden biri şu sitedir.
![]()
Badge Pricelist :: Steam Card Exchange
Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools.www.steamcardexchange.net
Burada fiyata göre sıralayarak kartların toplamının en ucuz olduğu oyunlara bakabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Mesela 2. sıradaki Arson & Plunder: Unleashed oyununa tıklayalım.
Alıntıyı görüntüle
Kırmızı kısımda kartların tek tek fiyatını görebilirsin.
Sarı kısımdaki butona tıklarsan kartları topluca alabileceğin kısım açılır.
Alıntıyı görüntüle
O kısımdan aldıktan sonra profiline girip Rozetler kısmından aldığın bu 5 kartı rozete dönüştüreceksin. Bunun karşılığında 100 XP kazanacaksın, ayrıca oyunun bir arka planı ve stickerı envanterine gelecek. Ben yazana kadar fiyatlar güncellenmiş, bir altındaki Stack oyununun kartlarını seçtim daha ucuzmuş. Tek tek bakarak en ucuzları yapabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Profilinden seviyene tıklayarak rozet işleyeceğin kısma gelebilirsin. Kartları alınca kırmızı işaretlediğim yerden rozet yapabilirsin. İlk başlarda seviye atlamak daha kolaydır. Her 10 seviyede bir seviye atlamak için daha fazla XP ister.
Alıntıyı görüntüle
İlk defa görüyorum bir bilgim yok maalesef.hocam steama 40 TL yükledim şu hatayı veriyor alamıyorum bu hatadan sorna kartımı doğruladım ama hala bu hatayı veriyor
tmm dır bakıyım. Bu şekilde seviye kasmak mı iyi yoksa itemsatışta 25 tl verip kasmak mı?İlk fotoğrafta gösterdiğim gibi Price kısmına tıklayarak fiyata göre sıralaman gerekiyor. Ancak fiyatlar saniyesi saniyesine güncellenmediği için tek bir oyuna bakıp karar verme, diğerlerine de bak.
İtemsatışta ne yapılıyor bilmiyorum, şimdi senden duydum. Yukarıda verdiğim örnekte 1.50 tl civarına 100 XP kazanabiliyorsun, duruma göre hesapla.tmm dır bakıyım. Bu şekilde seviye kasmak mı iyi yoksa itemsatışta 25 TL verip kasmak mı?
itemsatışta 1000 xp 25 tl galiba. Pahalı oluyor ben kartları alıyım daha iyiİtemsatışta ne yapılıyor bilmiyorum, şimdi senden duydum. Yukarıda verdiğim örnekte 1.50 TL civarına 100 XP kazanabiliyorsun, duruma göre hesapla.
Evet kendin alırsan çok daha ucuza bulabilirsin.itemsatışta 1000 xp 25 TL galiba. Pahalı oluyor ben kartları alıyım daha iyi