Ömer_19
80+ Bronze
Hesapta varsa al bence yani6 TL ama
Hesapta varsa al bence yani6 TL ama
düşmez. kış indiriminde girebilir.Elden Ring ne zaman düşer acaba
boşver kanka bu oyun için 150TL hiç.Yaw Rdr2 geçen indirimde 150tlye al dediler zam gelicek kesin al dediler. Şimdi indirim geldi keşke almasaydım.
var sanırım ben abdulhamitten kaçıcam öyle modda var segsfdhdhBu garrys modda lobiler var mı? Dünyadan diğer insanlarla oynabiliyor muyuz bu değişik mapleri falan? Alınır mı yani yoksa ekip mi lazım
Öylede şimdi 50tl artardı onada 2-3 oyun alırdım. Neyse artık geçti çok bi para değil zaten.boşver kanka bu oyun için 150TL hiç.
geçen sene 150 ye almıştım şimdi almamış olsam çökerdimya rdr 2 100 TL düşmüş ne alaka
geçen sene 150 ye almıştım şimdi almamış olsam çökerdim
Öylede şimdi 50tl artardı onada 2-3 oyun alırdım. Neyse artık geçti çok bi para değil zaten.
yatırım için ayırdığımparadan almaya değer mi?boşver kanka bu oyun için 150TL hiç.
bu direkt oyun dimi kankaalacağım direk zaten listemdeydi
Ben daha başlamadım açıkçası. Ama 98tl çok bişey olmaz diye düşünüyorum.yatırım için ayırdığımparadan almaya değer mi?
kanka bu oyun için kesinlikle değer.yatırım için ayırdığımparadan almaya değer mi?
alırsam onlineda alırım ultimate olanıBen daha başlamadım açıkçası. Ama 98tl çok bişey olmaz diye düşünüyorum.
cyberpunk mu alayım rdr2 mikanka bu oyun için kesinlikle değer.