Abovv Hayatımı kaybettim , çok kaybediyorum almadığımdanHâlâ şu RDR 2'yi alıp oynamayan varsa oynasın, oynamayan çok şey kaybediyor.
Bi bekle indirimler belli olsun.agalar selam steam sonbahar indirimi 9 da başlıyormuş sanırsam siz hangi oyunu almayı planlıyorsunuz belki banada alıcak oyun çıkar
RDR2 için kimse steam indirimlerini beklemesin. İndirim hala devam ediyor.Hâlâ şu RDR 2'yi alıp oynamayan varsa oynasın, oynamayan çok şey kaybediyor.
Hâlâ diyorum işte almayan varsa ilk onu alsın. Önerim bu.RDR2 için kimse steam indirimlerini beklemesin. İndirim hala devam ediyor.
❌İndirim Bitti! - Red Dead Redemption 2 127₺
Konusu açıldıysa uyarın. Ben denk gelmediğim için açtım. Voidu güvenilir bir sitedir. Rockstar Games Launcer kodu olarak veriyor oyunu. Daha uygun fiyata bulunmaz https://www.voidu.com/tr/red-dead-redemption-2-2 Ayrıca Ultimate sürümü de 152.66₺...forum.donanimarsivi.com
Ama bu Rockstar'ın kendi mağazasında satilan değil mi?RDR2 için kimse steam indirimlerini beklemesin. İndirim hala devam ediyor.
❌İndirim Bitti! - Red Dead Redemption 2 127₺
Konusu açıldıysa uyarın. Ben denk gelmediğim için açtım. Voidu güvenilir bir sitedir. Rockstar Games Launcer kodu olarak veriyor oyunu. Daha uygun fiyata bulunmaz https://www.voidu.com/tr/red-dead-redemption-2-2 Ayrıca Ultimate sürümü de 152.66₺...forum.donanimarsivi.com
Evet rockstar games launcher kodu veriyor.Ama bu Rockstar'ın kendi mağazasında satilan değil mi?
Ben olsam Steam'den almayı tercih ederdim. Belki bu indirimlerde de Steam'de aynı fiyata düşer.Evet rockstar games launcher kodu veriyor.
Çok acımasızlar ürün neredeyse bizden yaşlı ve hala aynı fiyatta satılıyor.10 yıl once oynadığım call of duty black ops 2 oyunu var aklımda activisyon çok pinti bir firma ama yüzde 50 indirim yapsa 55 e alırım
Hiç sanmıyorum. Bence yine aynı fiyat olan 200 liraya düşer. Zaten oyunun fiyatı da zamlanmak üzere. Biliyorsun ki kendi launcherında zamlı fiyat var.Ben olsam Steam'den almayı tercih ederdim. Belki bu indirimlerde de Steam'de aynı fiyata düşer.