Neler Yeni

🔥İndirim (STEAM) Sons Of The Forest 235TL

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yok hocam bu sitede sizde para kazanabiliyorsunuz örnek skin sattınız 60usdlik biri last of us istedi ona oyunu attınız biraz fiyat farkı ile bakiyenizi de tl ye çevirmiş oluyorsunuz
Onun yerine oyun almak İstediğimde gider Buff'ın çin versiyonu üzerinden satarım sonra onu TL'ye çeviririm sonra ister TL olarak cebe atarım istersemde direk çin yuanından Dolara çeviririm hemde aşırı düşük bir farkla çünkü çin yuanı/japon yeni/Kore Won'u gibi para birimleri ile değistirince hangi para birimi olması fark etmeksizin çok az fark oluyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
hediye usülüyse ben olsam almazdım hediyeyi atanın parayı illegal alıp almadığının garantisi yok öyleyse steam hesabını da sıkıntıya sokar , en iyi yol steam key şeklinde

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
hediye usülüyse ben olsam almazdım hediyeyi atanın parayı illegal alıp almadığının garantisi yok öyleyse steam hesabını da sıkıntıya sokar , en iyi yol steam key şeklinde
Hocam Güney Asya ülkerinden al şuan güney asya USD'si ile 5.76 dolar yapıyor 197TL çerezzz

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Tercih meselesi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
ben de var ama elden ring ve black myth wukong varsa alabilirim bakar mısın sana zahmet
Hocam eldin Ring'de Dolar olarak çok fark yok 3 dolar civarı ama TL olarak 100TL fark ediyor size kalmış yani 100TL için değer mi bilemem

Ama

Black Wukong Aşırı fark var Rusya/Çin/Hong Kong/Brezilya'da vs. 37-40 dolar civarı aşırı ucuza geliyor TR'de 60 dolar arada 20-23 Dolar fark var hatta Listeyi bırakıyorum aşşağıya⬇️

Screenshot_20241030-141749.png

-(Steam DB'ye girerek Tüm fiyatları seçerek telefon kullanıyorsanız Chrome 3 noktaya tıklayıp Masaüstü diyip Tüm fiyatlar diyerek rahatça kendinizde bakabilirsiniz)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,400
Üyeler
160,844
Son üye