Neler Yeni

Steam tarafından dolandırıldım

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Adem Türk
Bir steam destek yazdı ve şüpheli oturum açtığımi söyledi ve cs2 premiumu iptal etti sonra da itemlerimi başka hesaba aktardı ama çok resmi yani yazım çeşitleri falan da mavi ne bilim ne yapıcam ben aw elimde olmadan dolandirildim
kaç yaşındasınız siz olum bunları nasıl yiyosunuz

oEnesQlf

80+ Silver
Cs2 premium iptal edilebilen bir şey değil zaten, seni iyi bi tokatlamış
İptal edilebiliyor virüs yemiş muhtemelen adam da bunu dolandirmis daha önce de 1 twich yayınında gördüm bu olayı

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Lan adam premiumu iptal etti ne konuşuyon
İptal edilebiliyor virüs yemiş muhtemelen adam da bunu dolandirmis daha önce de 1 twich yayınında gördüm bu olayı
premium iadeye uygun veya iptal edilebilen bir şey değil ama belki değişmiştir ben bilmiyorum siz haklısınızdır.
bi virüs taraması yap, steam desteğe olan biteni anlat sana yardımcı olurlar zaten.
atabiliyorsan bi temiz format at.

KatcLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Aykut
Başlığı düzeltelim steam tarafından bir dolandırma değil

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Adem Türk
Lan adam premiumu iptal etti ne konuşuyon
kullanıcı adına bakılırsa skin sitelerine üye oluyormuşsun bunların hepsi tehlikeli hesabını ele geçirebilirler veya bilgisayarına trojen girdi ve öyle ele geçirdi mesajların steam support ile alakası yok adam kendi yazıyor daha önce benim de hesaptan skin ve bakiyem çalındı bilgisayara trojen sızmıştı geri de alamadım steam destek bunlara yardımcı olamıyoruz dedi

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Buğra Aykaç
Hocam Steam sizi dolandırmaz ki sadece birisi Steam benzeri bir site oluşturmuş sizi dolandırmış maalesef tek diyeceğim bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammed Ali Sungur
kullanıcı adına bakılırsa skin sitelerine üye oluyormuşsun bunların hepsi tehlikeli hesabını ele geçirebilirler veya bilgisayarına trojen girdi ve öyle ele geçirdi mesajların steam support ile alakası yok adam kendi yazıyor daha önce benim de hesaptan skin ve bakiyem çalındı bilgisayara trojen sızmıştı geri de alamadım steam destek bunlara yardımcı olamıyoruz dedi
Bana yazmıyor kapatıyor mesajların hepsi kapalı diyor

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Alkame
Geçmiş olsun güzel kardeşim. Çıkacağı varmış boşver tecrübe olmuş oldu diye düşün.

Top Bottom