Neler Yeni

Steam ücretsiz oyun önerisi ??

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Apex legends olabilir.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
:D 1200 saati olup anca Keleş 2 olabilenler CS:GO'ya laf atıyordur.
senin amacın ne ? kötü oynuyorsam oynuyorumdur belki de ama ben hile korumasından bahsediyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vesemir ilgilenir misin lütfen

UncleDr3w

80+
senin amacın ne ? kötü oynuyorsam oynuyorumdur belki de ama ben hile korumasından bahsediyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vesemir ilgilenir misin lütfen
:unsure::unsure: Allah Allah, neden bir kaç tane rozete sahip olup güven faktörü yüksek olanlara gelmiyor? Veya nasıl 600 saatte LEM oldum ve hileyi sadece Overwatch'da gördüm.

:D :DAyrıca neden hemen ban yememi istedin anlamadım. Yeteneksizler oyuna çöp diyor ve ben evet haklısın mı diyeyim. Bir tartışmada karşı tarafla konuşmaktan kaçınıp hemen ban yemesini mi istemelisin?:D:D:D

Kızgın atmaktan başka yapabileceğin bir şey var mı?:sneaky: Yokmuş.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
:unsure::unsure: Allah Allah, neden bir kaç tane rozete sahip olup güven faktörü yüksek olanlara gelmiyor? Veya nasıl 600 saatte LEM oldum ve hileyi sadece Overwatch'da gördüm.
bana geliyor işte sizin gibiler neyi anlamıyorsunuz :D??????????

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

:D :DAyrıca neden hemen ban yememi istedin anlamadım. Yeteneksizler oyuna çöp diyor ve ben evet haklısın mı diyeyim. Bir tartışmada karşı tarafla konuşmaktan kaçınıp hemen ban yemesini mi istemelisin?:D:D:D

Kızgın atmaktan başka yapabileceğin bir şey var mı?:sneaky: Yokmuş.
çok kaba bir dilin var ve csgonun hile korumasının kötü olduğunu halen kabullenmiyorsunuz , tekrar dediğim gibi bu bir önzel yargı değil nesnel yargı

UncleDr3w

80+
çok kaba bir dilin var ve csgonun hile korumasının kötü olduğunu halen kabullenmiyorsunuz , tekrar dediğim gibi bu bir önzel yargı değil nesnel yargı
Yarı nesnel diyelim biz ona. Adam gibi oynamayıp takımını motive etmeyip çok oyuncu atıp toxic olanlara güven faktörü düşük olduğu için hile gelirken diğerlerine gelmiyor.

Ayrıca şu cümlelere büyük harf ile başla artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,684
Üyeler
165,404
Son üye
Yigt_snc
Top Bottom