vpn i kapatmak zorunda kalıyorum donanımarsivine girilmiyor vpn acıkkensite önerebilir misiniz? hocam bir tane siteye girdim cok kafa karıstırdı
vpn i kapatmak zorunda kalıyorum donanımarsivine girilmiyor vpn acıkken
online bir oyun göremedim olsaydı alıcaktımBen bırakıyorum bu işleri neyse size kolay gelsin
Denenir mi senceBandan kurtulmak için VPN ile yeni hesap açıp oyunu kendimize hediye etsek sorun olmaz gibi görünüyor.
Hediye atilmazDenenir mi sence
200 liraya rdr2 alacaklar bir Ton tantana ben aldım geçtim bile aldıktan sonra da VPN kapadım hesap giderse de gitsin, 200 tl çok değilArkadaşlar bir akıllı siz misiniz yani gözünüzü seveyim biz Türkler niye böyleyiz yok hediye etsem olur mu yok bölge değiştirmesem olur mu
Herkes böyle önceden avrupalılar vpn ile TRyi seçip oyun alıyorlardı zaten en çok steamın gözüne bu olay battı o yüzden bizi dolara geçirdilerArkadaşlar bir akıllı siz misiniz yani gözünüzü seveyim biz Türkler niye böyleyiz yok hediye etsem olur mu yok bölge değiştirmesem olur mu
Alakası yok onla. Öyle olsa Ukrayna'da dolar gecer. Tamamen ekonomi ile alakalı.Herkes böyle önceden avrupalılar vpn ile TRyi seçip oyun alıyorlardı zaten en çok steamın gözüne bu olay battı o yüzden bizi dolara geçirdiler