Neler Yeni

🔥İndirim Steam UNCHARTED ve God of War -%60 İndirim!

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ege
Aynen kesin öyledir knk, dur tek tek yanıtlayayım.

Hikayeli oyun ile online bir oyunu bir tutuyorsan zaten diyecek bir şey yok. Bir insan bin kere aynı hikayeli oyunu oynamaz ama 1000 kere online oyun oynayabilir. CS kitlesinin çoğu en az 1000 saat oynuyor, bu da en az 2K defa tekrar oynadığı anlamına geliyor. Ayrıca biri NPC ile dolu, diğeri gerçek insanlar. O zaman arkadaşlarımızla da buluşmayalım, sürekli aynı şeyleri yapıyoruz. Geziyoruz, kola çekirdek, 2-3 muhabbet. Mantıklı mı sence?

Benim yazımı iyice bir oku bakalım. Ben hiç online oyuna para basılır dedim mi? Online oyun alınır dedim. Çok yüksek miktarda para basmıyorsa, basılabilir. Seni sıkıyorsa, 2 hafta bir skini kullanmak, onu bilmem. Ama mesela CS’de kasadan Gamma Doppler/Fade/Gamma Emerald vs. çıkarsam, hiç sıkılmam. Ayrıca, CS’den bir şey alıp satıp, kârla geri alabiliyorsun. Sen LOL’den örnek vermiştin, ben bir skin alsaydım sıkılmazdım kenarda durur'du oynardım. Ben oyuna yüksek para basılmasına karşıyım, hiç basılmamasına değil. Yani gidip de 2.000 TL basmam.

Sadece GTA mı oynamışımdır 😂 Steam kütüphanemde 100’e yakın hikayeli oyun var Steam dolara geçmeden önce aldıklarım ve dolara geçtikten sonra çok ucuz diye aldıklarım olmak üzere ve hepsini bitirdim.

Gelelim Steam mevzusuna: "Önceki fiyatlarla da pahalıydı, şimdi de pahalı." 😂 Ciddi misin, yaşın kaç? Steam kullanmaya 2022’de mi başladın? Dolar kuru 1.5 TL’ydi, sonra 10 TL oldu, en son dolara geçti. Önceden CS:GO 12 TL’ydi, çoğu popüler oyunu 5-40TL arasında Rahatlıkla alabiliyorduk hele kış indirimlerinden bahsetmiyorum bile, alım gücü çok iyiydi. Ben çocukken kaliteli oyunları 2.5 TL’ye alıyordum. GTA 5’i 50-75 TL’ye, CoD serisini söylemiyorum bile, resmen beleşti. 14-20 TL’ler havada uçuşuyordu.

Şu an 10 dolara 1-2 çerezlik oyun alınıyor. 3 yıl önce 100 TL’ye 10-15 AAA oyun alabiliyorduk, konuşmaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He tamam bi an Laf atıyon diye anladım kusura bakma😁 malum forumda bilmeden konuşan ve yanlışı savunmak için karşılık veren çok
Herkesin fikrine saygı duyarım ama bence de online oyuna para vermek saçma. Hem oyun oyuna para veriyorum hem de insanlarla beraber oynamak zorundayım. Ayrıca Steam muhabbettinde son yıllardan bahsettiğimi sen de biliyorsun, 3 yıl önce 10-15 3A oyun falan alınmıyordu, sen büyük firmaların yaptığı orta bütçeli oyunları 3A sanıyor olabilirsin. Ayrıca o zaman arkadaşlarımızla da buluşmayalım mı? İşte bence mesela The Finals'a vereceğin paraya arkadaşınla dışarı çıksan daha çok keyif alırsın ben bundan bahsediyorum illa arkadaşınla bir aktivite yapmak istiyorsan.

Son düzenleme:

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
irfan
Ghost Of Thushima güzel bir oyun ama oyun bir yerden sonra kendini tekrar ediyor diyorlar, bütçesi kısıtlığı olduğundan diye tahmin ediyorum.
Peki alayım mı kalsın mı sence veya 30 dolar civarı ne öneririsin hikaye oyunu

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ege
Peki alayım mı kalsın mı sence veya 30 dolar civarı ne öneririsin hikaye oyunu
Benim önereceklerim: Last of us, cyberpunk, gow, uncharted, seveni çok ben sevmedim ama RDR 2. Ghost of tshusima da çok güzel oyun ben oynamadım sadece duyduklarımı söyledim. Bambaşka bir tür olarak da Elden Ring öneririm. Ben direkt kesinlikle oynanması gerekenleri önerdim bunları oynamışsındır diye düşünüyorum.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Mehmetcan İvrendi
Herkesin fikrine saygı duyarım ama bence de online oyuna para vermek saçma. Hem oyun oyuna para veriyorum hem de insanlarla beraber oynamak zorundayım. Ayrıca Steam muhabbettinde son yıllardan bahsettiğimi sen de biliyorsun, 3 yıl önce 10-15 3A oyun falan alınmıyordu, sen büyük firmaların yaptığı orta bütçeli oyunları 3A sanıyor olabilirsin. Ayrıca o zaman arkadaşlarımızla da buluşmayalım mı? İşte bence mesela The Finals'a vereceğin paraya arkadaşınla dışarı çıksan daha çok keyif alırsın ben bundan bahsediyorum illa arkadaşınla bir aktivite yapmak istiyorsan.
Genelde başkalarının fikrine saygı duyarım ama bazı yerlerde Yetersiz açıklama yapmışsın ve bazı yerlerde beni küçük görmüşsün. Mesela AAA oyun muhabbetinde açıklayayım:

-"Hem para veriyorum, hem de insanlarla oynamak zorundayım" demişsin. Eğer burada oyun içi satın alımlardan bahsediyorsan, kimse seni zorlamaz, ister alırsın ister almazsın. P2W oyun değilse, oyununu etkilemez, sadece gösteriş amaçlı alırsın. Ama para ile satın alınan online oyunlardan bahsediyorsan, bu durum ikiye ayrılır. Mesela CS 2 gibi oyunlar para kazandırır, Ücretli online oyunların çoğu para kazandırır. Ama Black Desert veya Rainbow Six Siege gibi parayla alıp para kazanmadığın oyunlardan bahsediyorsan, Kesinlikle katılıyorum. O tür oyunların kitlesi Zaten çok daha az olur (Bu arada Online diye arkkadaşlarımız ile oynadığımız Eşli oyunları katmıyorsundur umarım)

-Gelelim AAA oyunlara emin ol AAA oyunun Ne oluğunu gayet iyi biliyorum acaba sen bilmiyormusun muhtmelen sizler eski oyunları göz ardı edip "The Last of us /God of War" vs. Gibi yeni çıkan oyunları AAA sayıyorsunuz ki eğer böyleyse daha 3 yıl falan olmuştur oyunlara başlıyalı ki Steam fiyatlarına hep pahalıydı demende gayet ispat ediyor durumu neyse Ben yinede açıklıyayım Öncelikle AAA diye bahsettim oyunları bazılarını yazayım

-The Witcher 3
-Farcry (1-2-3)
-Cod Serisi (MW 1-2-3 Black Ops 1-2)
-Assasin's Serisi (ilk 3 serisi)
-Batman Serisi (Hepsi)
-Dark Souls 3
-Skyrim
-Tomb Raider 1 ve 2
(son 3'lemede ki 1 ve 2)
-Metro serisi (1-2)
-dishonored 1 ve 2

Evet bu oyunların hepsini Sadece 100TL'ye "İndirimlerde" Alabiliyorduk kendin bakabilirsin yani 100TL biraz abartmışımdır ama 150-180'e Rahat alabiliyordun

ve dikkat edersen Her biri 1 oyun değil bazıları seri ve serinin hangi oyunlarını alabiliyoruz yazdım bu arada Dikkat: Serilerde yazdıklarım seçenek değil oraya yazdıklarımın hepsi fiyata dahil

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit özcan
steam den almam 700tl epic te 350 tl god of war

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ege
Genelde başkalarının fikrine saygı duyarım ama bazı yerlerde Yetersiz açıklama yapmışsın ve bazı yerlerde beni küçük görmüşsün. Mesela AAA oyun muhabbetinde açıklayayım:

-"Hem para veriyorum, hem de insanlarla oynamak zorundayım" demişsin. Eğer burada oyun içi satın alımlardan bahsediyorsan, kimse seni zorlamaz, ister alırsın ister almazsın. P2W oyun değilse, oyununu etkilemez, sadece gösteriş amaçlı alırsın. Ama para ile satın alınan online oyunlardan bahsediyorsan, bu durum ikiye ayrılır. Mesela CS 2 gibi oyunlar para kazandırır, Ücretli online oyunların çoğu para kazandırır. Ama Black Desert veya Rainbow Six Siege gibi parayla alıp para kazanmadığın oyunlardan bahsediyorsan, Kesinlikle katılıyorum. O tür oyunların kitlesi Zaten çok daha az olur (Bu arada Online diye arkkadaşlarımız ile oynadığımız Eşli oyunları katmıyorsundur umarım)

-Gelelim AAA oyunlara emin ol AAA oyunun Ne oluğunu gayet iyi biliyorum acaba sen bilmiyormusun muhtmelen sizler eski oyunları göz ardı edip "The Last of us /God of War" vs. Gibi yeni çıkan oyunları AAA sayıyorsunuz ki eğer böyleyse daha 3 yıl falan olmuştur oyunlara başlıyalı ki Steam fiyatlarına hep pahalıydı demende gayet ispat ediyor durumu neyse Ben yinede açıklıyayım Öncelikle AAA diye bahsettim oyunları bazılarını yazayım

-The Witcher 3
-Farcry (1-2-3)
-Cod Serisi (MW 1-2-3 Black Ops 1-2)
-Assasin's Serisi (ilk 3 serisi)
-Batman Serisi (Hepsi)
-Dark Souls 3
-Skyrim
-Tomb Raider 1 ve 2
(son 3'lemede ki 1 ve 2)
-Metro serisi (1-2)
-dishonored 1 ve 2

Evet bu oyunların hepsini Sadece 100TL'ye "İndirimlerde" Alabiliyorduk kendin bakabilirsin yani 100TL biraz abartmışımdır ama 150-180'e Rahat alabiliyordun

ve dikkat edersen Her biri 1 oyun değil bazıları seri ve serinin hangi oyunlarını alabiliyoruz yazdım bu arada Dikkat: Serilerde yazdıklarım seçenek değil oraya yazdıklarımın hepsi fiyata dahil
Kral ben seni küçük görmedim 3A'in anlamını bilmiyorsun demek de istemedim sadece 3A olmayan oyunları 3A sanmış olabilirsin dedim. R6S gibi oyunlardan bahsediyorum ben zaten aynı fikirdeymişiz sadece bir yanlış anlaşılma olmuş. Mesela Dishonered ve Metro 3A oyunlar değil, 2A tutunca devam oyunları 3A oldu. Yani ben online oyun oynayacaksam tanımadığım insanlarla oynama taraftarı değilim. Evet ödül sistemi olan oyunlar oynaması gayet keyifli buna ben de katılıyorum. Ama mesela ben şahsen online oyun olarak It Takes Two'yu falan seviyorum çünkü sadece benim seçtiğim bir insanla oynuyorum. Maksat seni küçük düşürüp kendime yüceltmek değil öyle hissettirdiysem de özür dilerim.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Emre Şanda
Arkadaşlar gerek yok böyle şeylere kırmayalım birbirimizi. :)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam senin yaş 17 değil miydi
1-2 sene önce evet zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor bende anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral ben seni küçük görmedim 3A'in anlamını bilmiyorsun demek de istemedim sadece 3A olmayan oyunları 3A sanmış olabilirsin dedim. R6S gibi oyunlardan bahsediyorum ben zaten aynı fikirdeymişiz sadece bir yanlış anlaşılma olmuş. Mesela Dishonered ve Metro 3A oyunlar değil, 2A tutunca devam oyunları 3A oldu. Yani ben online oyun oynayacaksam tanımadığım insanlarla oynama taraftarı değilim. Evet ödül sistemi olan oyunlar oynaması gayet keyifli buna ben de katılıyorum. Ama mesela ben şahsen online oyun olarak It Takes Two'yu falan seviyorum çünkü sadece benim seçtiğim bir insanla oynuyorum. Maksat seni küçük düşürüp kendime yüceltmek değil öyle hissettirdiysem de özür dilerim.
Aynı düşünüyoruz fiyat kısmı hariç hocam Boşa tartıştık ben de yanlış bir şey dediysem özür dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,279
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom