Steam VAC ban açılmıyor

fatpenis61

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Yaklaşık 7-8 ay önce vac ban yedim yememin sebebi ahk bunny scriptydi arkadaşlarım ve bir çok insan overwatch banı yemişsin dediler açılır dediler ama açılmadı bunun bir çözümü var mı?
Çünkü walhack aimbot gibi hileler kullanmadım bilgisayarıma bir şey olmasını istemem

VAC banlar perma diye biliyorum. Overwatch banı yedim bende tam 567 gün önce. VAC yiyorsan açılmaz.

Vac ise açılmaz.

VAC ise amkanı yok açılmaz ciddi anlamda haksız bir ban olduğunu belirlenmediği sürece.

Zaten yaptığınız şey ban sebebi.

1629104337255.png

Ben de açılmasını bekliyorum... Tabi açılırsa...
Bu arada VAC Ban kalkmaz biraz garip soru olmuş ama kalkmaz hiç bir türlü.

Yaklaşık 7-8 ay önce vac ban yedim yememin sebebi ahk bunny scriptydi arkadaşlarım ve bir çok insan overwatch banı yemişsin dediler açılır dediler ama açılmadı bunun bir çözümü var mı?
Çünkü walhack aimbot gibi hileler kullanmadım bilgisayarıma bir şey olmasını istemem
VAC Banları çok nadir durumlarda açıyorlar %1 ihtimal felan açılmaz o ban

valve hile konusunda pek iyi olmasa da ban konusunda katı şimdiye kadar 2 3 yabancı youtuber ve 1 türk dışında vac banı kaldırabilen yok ( türkün youtubede detaylı videosu var vac banı nasıl kaldırttık falan diye ) kısacası afiyet bal şeker olsun :)

vac ban sınırsızdır açılmaz

VAC ban açılmaz. Valve'nin bu konuda aşırı katı kuralları var.

stamden de forumdan da vac ban yedi :D

Geri