Neler Yeni

Steam versyon gta oyunları nasıl sürekli hataları varmı

Bluetooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet yılmaz
Arkadaşlar gta the trilogy paketini almayı düşünüyorum trilogy satın alan kişiler steam veryonu gta 3 ve SAN Andreas sürekli oyunda çok hatalar varmı yada crack versyonunu indirsem daha mı mantıklı olur sizce ne yapmalıyım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Arkadaşlar gta the trilogy paketini almayı düşünüyorum trilogy satın alan kişiler steam veryonu gta 3 ve SAN Andreas sürekli oyunda çok hatalar varmı yada crack versyonunu indirsem daha mı mantıklı olur sizce ne yapmalıyım
3ünü de tek pakette almıştım, 3000fps e çıktığı için oynatmıyordu. Afterburner'dan fps'i 60'a kilitleyince düzeliyor ama bu seferde kasma hissiyatı veriyor. Neresinden tutsan zarar, bende paketi iade ettim.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
crack indirmeyin paranız varsa steamden alın hata fln çıkmaz ztn

Akiran

80+ Silver
GTA: Trilogy alınır ve oynanır. GTA: San Andreas'ta bazı eksikliklerin olduğu doğrudur fakat üç oyunda da FPS kilidini kaldırmadığınız sürece hataya denk gelmeniz zor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyunun Direkt PC portu berbat.
Hatta kabul ediyorum ben korsan versiyonunda bile daha az sorunla uğraşmıştım ama siz gine de orjinal alın.

Steam'daki gta oyunlarında sıkıntı var. Mesela ben SAMP oynamam için downgrade etmem lazım. Oyunu sadece hikayesini oynayacaksan silent patch yeterli.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
3ünü de tek pakette almıştım, 3000fps e çıktığı için oynatmıyordu. Afterburner'dan fps'i 60'a kilitleyince düzeliyor ama bu seferde kasma hissiyatı veriyor. Neresinden tutsan zarar, bende paketi iade ettim.
ne dertler var

Bluetooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet yılmaz
Oyunun Direkt PC portu berbat.
Hatta kabul ediyorum ben korsan versiyonunda bile daha az sorunla uğraşmıştım ama siz gine de orjinal alın.
Belli belirsiz sitelerden indirince zaten bilgisayara virüs bulaşabiliyor 1.0 versyonda oyun katalizor görevinde sürekli çöküyo oyunu akıcı ve temiz hiçbir ek dosyası silinmiş olarak oynamak istemediğim için orjinal daha mantıklı

Top Bottom