Oyun Alırken de Aynısı OluyorEğer bir oyun almak yerine direkt olarak sadece Steam cüzdanına para ekliyorsan öyle diyor. Ama eğer direkt karttan oyun alırsan öyle bir şey demez. Sen büyük ihtimal şu an karttan steam cüzdanına para aktarıyorsun ve bildiğimiz gibi Steam cüzdanından iade veya nakite çevirme gibi bir olasılık olmadığı için hata veriyor olabilir.
Hangisini Kullanmam Gerekiyor Daha Önce Oradan AlıyordumNiye boacompra kullanıyorsun?
Sadece Visa ya da Mastercard olmalı. Boacompra'nın ne olduğunu bilmeden kullanıyor veya kullanmaya çalışıyorsunuz.Oyun Alırken de Aynısı Oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisini Kullanmam Gerekiyor Daha Önce Oradan Alıyordum
Nedir peki? Ben hep o şekilde kullanıyorum. Kullanıyordum.Sadece Visa ya da Mastercard olmalı. Boacompra'nın ne olduğunu bilmeden kullanıyor veya kullanmaya çalışıyorsunuz.
Boacompra ile alırsanız oyunu iade edince para cüzdana geliyor. Düz visa ve mastercard ile alırsanız oyunu iade edince para kartın hesabına geliyor.Nedir peki? Ben hep o şekilde kullanıyorum. Kullanıyordum.
Direkt Visa'yı neden seçmiyorsun?Alıntıyı görüntüleResimdeki Hatayı Nasıl Düzeltirim ?
Hocamın dediği olay olduğu için direkt Visa ile almak her zaman daha mantıklı.Boacompra ile alırsanız oyunu iade edince para cüzdana geliyor. Düz visa ve mastercard ile alırsanız oyunu iade edince para kartın hesabına geliyor.
Cevabınız için teşekkürler. Daha önceki alımlarda bu uyarıyı veriyordu zaten. Arkadaş öyle bir söylemiş ki dedim acaba sıkıntılı bir işlem mi yapmışım bu zamana kadar.Boacompra ile alırsanız oyunu iade edince para cüzdana geliyor. Düz visa ve mastercard ile alırsanız oyunu iade edince para kartın hesabına geliyor.
Farklı bir ödeme yöntemi. Misal 100 TL lik sepetin 40 lirasını kart ile 60 lirasını havale/eft ile ödemeye imkan tanıyor.Nedir peki? Ben hep o şekilde kullanıyorum. Kullanıyordum.
Detaylarına nereden ulaşabilirim?Farklı bir ödeme yöntemi. Misal 100 TL lik sepetin 40 lirasını kart ile 60 lirasını havale/eft ile ödemeye imkan tanıyor.
Bilmiyorum.Detaylarına nereden ulaşabilirim?
Bende önceden Boacompra kullanıyordum ama şimdi sadece Visa ya da Mastercard kullanabilirsiniz, hem de iadeyi kredi kartınıza verme şansınız oluyor.Alıntıyı görüntüleResimdeki Hatayı Nasıl Düzeltirim ?