Neler Yeni

Steam Visa BoaCompra Neden Devam Etmiyor ?

Orbay5353

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Şerif Orbay Şerifoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Deniz
Screenshot_2022-02-05-14-36-17-82_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpgResimdeki Hatayı Nasıl Düzeltirim ?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Eğer bir oyun almak yerine direkt olarak sadece Steam cüzdanına para ekliyorsan öyle diyor. Ama eğer direkt karttan oyun alırsan öyle bir şey demez. Sen büyük ihtimal şu an karttan steam cüzdanına para aktarıyorsun ve bildiğimiz gibi Steam cüzdanından iade veya nakite çevirme gibi bir olasılık olmadığı için hata veriyor olabilir.

Orbay5353

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Şerif Orbay Şerifoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bir oyun almak yerine direkt olarak sadece Steam cüzdanına para ekliyorsan öyle diyor. Ama eğer direkt karttan oyun alırsan öyle bir şey demez. Sen büyük ihtimal şu an karttan steam cüzdanına para aktarıyorsun ve bildiğimiz gibi Steam cüzdanından iade veya nakite çevirme gibi bir olasılık olmadığı için hata veriyor olabilir.
Oyun Alırken de Aynısı Oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye boacompra kullanıyorsun?
Hangisini Kullanmam Gerekiyor Daha Önce Oradan Alıyordum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyun Alırken de Aynısı Oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangisini Kullanmam Gerekiyor Daha Önce Oradan Alıyordum
Sadece Visa ya da Mastercard olmalı. Boacompra'nın ne olduğunu bilmeden kullanıyor veya kullanmaya çalışıyorsunuz.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,971
İsim
Mert Metshi
Nedir peki? Ben hep o şekilde kullanıyorum. Kullanıyordum.
Boacompra ile alırsanız oyunu iade edince para cüzdana geliyor. Düz visa ve mastercard ile alırsanız oyunu iade edince para kartın hesabına geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Boacompra ile alırsanız oyunu iade edince para cüzdana geliyor. Düz visa ve mastercard ile alırsanız oyunu iade edince para kartın hesabına geliyor.
Cevabınız için teşekkürler. Daha önceki alımlarda bu uyarıyı veriyordu zaten. Arkadaş öyle bir söylemiş ki dedim acaba sıkıntılı bir işlem mi yapmışım bu zamana kadar.

Top Bottom