Steam Visa BoaCompra Neden Devam Etmiyor ?

Orbay5353

80+
Reaksiyon skoru
14
Screenshot_2022-02-05-14-36-17-82_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpgResimdeki Hatayı Nasıl Düzeltirim ?

Niye boacompra kullanıyorsun?

Eğer bir oyun almak yerine direkt olarak sadece Steam cüzdanına para ekliyorsan öyle diyor. Ama eğer direkt karttan oyun alırsan öyle bir şey demez. Sen büyük ihtimal şu an karttan steam cüzdanına para aktarıyorsun ve bildiğimiz gibi Steam cüzdanından iade veya nakite çevirme gibi bir olasılık olmadığı için hata veriyor olabilir.

Eğer bir oyun almak yerine direkt olarak sadece Steam cüzdanına para ekliyorsan öyle diyor. Ama eğer direkt karttan oyun alırsan öyle bir şey demez. Sen büyük ihtimal şu an karttan steam cüzdanına para aktarıyorsun ve bildiğimiz gibi Steam cüzdanından iade veya nakite çevirme gibi bir olasılık olmadığı için hata veriyor olabilir.
Oyun Alırken de Aynısı Oluyor
Post automatically merged:

Niye boacompra kullanıyorsun?
Hangisini Kullanmam Gerekiyor Daha Önce Oradan Alıyordum

Oyun Alırken de Aynısı Oluyor
Post automatically merged:

Hangisini Kullanmam Gerekiyor Daha Önce Oradan Alıyordum
Sadece Visa ya da Mastercard olmalı. Boacompra'nın ne olduğunu bilmeden kullanıyor veya kullanmaya çalışıyorsunuz.

Nedir peki? Ben hep o şekilde kullanıyorum. Kullanıyordum.
Boacompra ile alırsanız oyunu iade edince para cüzdana geliyor. Düz visa ve mastercard ile alırsanız oyunu iade edince para kartın hesabına geliyor.

Boacompra ile alırsanız oyunu iade edince para cüzdana geliyor. Düz visa ve mastercard ile alırsanız oyunu iade edince para kartın hesabına geliyor.
Cevabınız için teşekkürler. Daha önceki alımlarda bu uyarıyı veriyordu zaten. Arkadaş öyle bir söylemiş ki dedim acaba sıkıntılı bir işlem mi yapmışım bu zamana kadar.

Nedir peki? Ben hep o şekilde kullanıyorum. Kullanıyordum.
Farklı bir ödeme yöntemi. Misal 100 TL lik sepetin 40 lirasını kart ile 60 lirasını havale/eft ile ödemeye imkan tanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri