Dušan Tadić
80+ Silver
Düşük sistem için önceden hazırladım40-50₺ bütçem var, birden çok oyun almak istiyorum. Yaz indiriminden hangi oyunları önerirsiniz?
Hikaye oyunları tercihimdir ama başka kaliteli oyunlar varsa beklerim...
399,20 TLRica etsem fh5 kaça düştü premium olan soylermisin steame giremiyorumda
400 tlRica etsem fh5 kaça düştü premium olan soylermisin steame giremiyorumda
400Rica etsem fh5 kaça düştü premium olan soylermisin steame giremiyorumda
Dying Light yada Beyond Two Souls alabilirsin şuan indirimde parasına göre çok güzel oyunlar bence40-50₺ bütçem var, birden çok oyun almak istiyorum. Yaz indiriminden hangi oyunları önerirsiniz?
Hikaye oyunları tercihimdir ama başka kaliteli oyunlar varsa beklerim...
13.cumayı arkadaşlarınla oynamayacaksan kesinlikle alma serverları boştu baya bi en sonYaz indiriminden hangi oyunları önerirsiniz?
Edit: oyunlara karar verdim, buraya başka neleri eklememi önerirsiniz veya bütçeyi düşürmek açısından hamgilerini çıkartabilirim?
Çıkartmayı düşündüklerim arasında...13.cumayı arkadaşlarınla oynamayacaksan kesinlikle alma serverları boştu baya bi en son
Black mesa nasıldır sizce?13.cumayı arkadaşlarınla oynamayacaksan kesinlikle alma serverları boştu baya bi en son
Bende var arkadaşın yoksa çok beklersin tavisye etmem.Çıkartmayı düşündüklerim arasında...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Black mesa nasıldır sizce?
Black Mesa alınır Türkçe dil desteği de olması lazımÇıkartmayı düşündüklerim arasında...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Black mesa nasıldır sizce?