Sizin oyun planlarınıza kalmış tabii ki ama ben olsam Secret Neighbor yerine başka oyun alırdım. 8TL ile theHunter: Call of the Wild, The Forest, Fallout: New Vegas, Dishonored falan alırdım.Alıntıyı görüntülealınmaz veya yerine başka oyun alınır dediginiz oyunlar nelerdir sizce?
Benim için de tam aksi, oyunu çok zor sanıyordum ama bayağı kolay geldi oynayınca. 1 saat içinde hem kill almaya hem de mekanikleri anlamaya başlamıştım.güzel baya oyun tutuyor
ben rainbowu kolay güzel oyun sanırdım ama tryhard bi oyun
demekki sende geymır bileği varSizin oyun planlarınıza kalmış tabii ki ama ben olsam Secret Neighbor yerine başka oyun alırdım. 8TL ile theHunter: Call of the Wild, The Forest, Fallout: New Vegas, Dishonored falan alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim için de tam aksi, oyunu çok zor sanıyordum ama bayağı kolay geldi oynayınca. 1 saat içinde hem kill almaya hem de mekanikleri anlamaya başlamıştım.
Katılıyorum. Bİr üst sürümü vardı, 10 ya da daha fazla operatör ile birlikte gelen. Onu alın.Rainbowu sade haliyle almayın operatör açmakta zorlanırsınız
geçen sene deluxe edition 22 tl aldım galibaKatılıyorum. Bİr üst sürümü vardı, 10 ya da daha fazla operatör ile birlikte gelen. Onu alın.
the hunter epic games hesabımda var the forest zaten var diger iki oyunada bakıcagım teşekkürler öneriniz içinSizin oyun planlarınıza kalmış tabii ki ama ben olsam Secret Neighbor yerine başka oyun alırdım. 8TL ile theHunter: Call of the Wild, The Forest, Fallout: New Vegas, Dishonored falan alırdım.
mk11?MK11 ekleyebilirsin.
Mortal Kombat 11.the hunter epic games hesabımda var the forest zaten var diger iki oyunada bakıcagım teşekkürler öneriniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:
mk11?