Letrion 80+ Platinum Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 11,864 En İyi Cevap 3 3 Temmuz 2023 #14 Metronun ilk 2 oyunu.
yardimistiyom 80+ Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 231 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Huseyin 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Ensy58 yazmış: Çiftçilik kendinizi oyunda sürekli kendinizi geliştiriyosunuz hayvancılık yapıyosunuz süt peynir yetiştiriyosunuz benim bildiklerim bu kadar oyuna daha büssürü şey gelmiş ben en son 1-5 sene önce oynadım Devamı için tıklayın... anladım hocam
Ensy58 yazmış: Çiftçilik kendinizi oyunda sürekli kendinizi geliştiriyosunuz hayvancılık yapıyosunuz süt peynir yetiştiriyosunuz benim bildiklerim bu kadar oyuna daha büssürü şey gelmiş ben en son 1-5 sene önce oynadım Devamı için tıklayın... anladım hocam
Ö Öğrenen_biri 80+ Bronze Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1,408 3 Temmuz 2023 #16 Steam Sepetim forum.donanimarsivi.com Çok iyi oyunlar ekledim bakabilirsin. Buda steam hesabım: Steam Community :: Baran No information given. steamcommunity.com
Steam Sepetim forum.donanimarsivi.com Çok iyi oyunlar ekledim bakabilirsin. Buda steam hesabım: Steam Community :: Baran No information given. steamcommunity.com