Metro exodusVar mı bu indirimde şu oyun fiyatına değer alınır dediğiniz oyun?
Ac Valhalla da iyi düşmüşVar mı bu indirimde şu oyun fiyatına değer alınır dediğiniz oyun?
Long Dark'ın DLC'sini de almanı öneririm. Biraz tuzlu ama survival moduna katkısı büyük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha yeni bir oyun, ara indirimleri saymazsak muhtemelen sonbahar'da indirime girer.
hocam gamepassta BEDAVA varr 30TL üyelik al 450den fazla pc oyunu var500-600 TL oyunların indirimleri konuşulurken benim ''cashback ile horza horizon 4 50 TL ye alınır mı ?'' sorumun konuya giriş şekli adpgadg
gamepastta va kaçdefa dicem önce gamepass alın boşuna okadar para vermeyinAlabileceğim en fp battlefield oyunu hangisi hangisine para vermeye değer.
Forest 2 var. Çok iyi oyundur abi. Ama mağarada olme. Yoksa geri dogamiyorsun.Var mı bu indirimde şu oyun fiyatına değer alınır dediğiniz oyun?
DamamForest 2 var. Çok iyi oyundur abi. Ama mağarada olme. Yoksa geri dogamiyorsun.
Ben 175'e almıştım, güzel indirim almış.Onun Yerine Dying Light 2 aldım 157TL baya iyi fiyatmış.
Days Gone çıkart, Dying Light 2 ekle.Bütçe Max 400 TL
Sizce sepet nasıl ekle veya çıkar dediniz bişey varmı
Pvp tarzı oyunları seviyorsanız hunt yarış hoşunuza gidiyorsa forza'yı alın.hunt shondow vs ets2 vs fh4 hangisini alim
Gow yoksa al ben dün aldım çok keyifli oynaniş sunuyo türkce altyazı ileben daha ne alacağıma karar veremedim