Ana Konu Steam Yaz İndirimleri Başladı! (Nays ile %20 Cashback Var)

Dostlar şimdilik bunları ekledim mevcut oyunların tarzında önerebileceğiniz gözümden gaçmış olabilecek oyunlar varmıdır.

steam hesabımıda bırakıyorum mevcut olmayan oyunları söyleyebilir misiniz?
SteamCart.jpg

Normalde sadece 1200TL limit koymuştum ama ipin ucu her yaz indiriminde olduğu gibi biraz kaçtı Gabe reyize cüzdanı komple teslim ediyorum yine :D

abi adam gibi indirim yok. galiba paralar erimesin diye kapsül alıp bekleteceğiz

doom eternal mı outrıders mi daha çok sarar beyler

Bence Nays kampanyası temmuzda da devam eder o yüzden kampanyanın haziran ayını harcayın temmuzda tekrar gelir diye düşünüyorum.

The last of us indirime girer mii halen girmemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepassta tüm doom oyunlaı var

Dostlar şimdilik bunları ekledim mevcut oyunların tarzında önerebileceğiniz gözümden gaçmış olabilecek oyunlar varmıdır.

steam hesabımıda bırakıyorum mevcut olmayan oyunları söyleyebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Normalde sadece 1200TL limit koymuştum ama ipin ucu her yaz indiriminde olduğu gibi biraz kaçtı Gabe reyize cüzdanı komple teslim ediyorum yine :D
Long Dark'ın DLC'sini de almanı öneririm. Biraz tuzlu ama survival moduna katkısı büyük.

The last of us indirime girer mii halen girmemiş

gamepassta tüm doom oyunlaı var
Daha yeni bir oyun, ara indirimleri saymazsak muhtemelen sonbahar'da indirime girer.

Long Dark'ın DLC'sini de almanı öneririm. Biraz tuzlu ama survival moduna katkısı büyük.

Daha yeni bir oyun, ara indirimleri saymazsak muhtemelen sonbahar'da indirime girer.
Onun Yerine Dying Light 2 aldım 157TL baya iyi fiyatmış.

Bir oyuna 1300TL vericeğimi düşünmezdim ama STARFIELD için değer baya yükseldim oyuna karşı.
ben bunları aldım bu indirimde pek göze çarpan bir şey yok
Guardian of the galaxy yok ise alabilirsin.

500-600 tl oyunların indirimleri konuşulurken benim ''cashback ile horza horizon 4 50 tl ye alınır mı ?'' sorumun konuya giriş şekli adpgadg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,851
Üyeler
185,332
Son üye
halilarda
Geri